18 éves vagyok, még szűz, és még 1 barátnőm se volt.
Még csak egy árva puszit se kaptam egyetlen csajtól sem, nem tudok összejönni senkivel, még sose smaciztam, a szerelemről meg ne is beszéljünk...
mit tegyek???, pedig próbálkozok a nőknél, de egyszerűen nem megy....
Kezdek depressziós lenni...
Már nem bírom sokáig barátnő nélkül...
18/F
2009. márc. 26. 10:11
1/10 anonim válasza:
Pedig még bírnod kell, ne add fel... próbáld élvezni az életet és optimista lenni ... és lányoknál pedig nem próbálkozz görcsösen, mivel az meglátszik rajtad.
2009. márc. 26. 10:13
2/10 anonim válasza:
Változz meg! Új stílus, új haj, új, márkás ruhák, legyél igényesebb (nem, nem arra célzok, hogy igénytelen vagy, hiszenm nem ismerlek), vegyél kontaktlencsét, ha szemüveges vagy, kezdj el sportolni, pl. kondizni, ezek mind-mind nagyon megdobják majd az önbizalmad.
Nekem ez 19 éves koromban nagyon bejött! Addig még lánynak kezét sem fogtam meg.
2009. márc. 26. 10:33
3/10 anonim válasza:
Nem annyira vészes a helyzet, vannak lányok akik kifejezetten kedvelik az ártatlan fiukat,de figyelj...Légy magabiztos és dobd be magad, ismerkedj addíg meg ha már érzed hogy nem bírod tovább hát segíts magadon és nyugi ha nagyon akarod biztos összejön a csaj
2009. márc. 26. 10:34
4/10 anonim válasza:
Hát figyelj hogy bátorítsalak velem uyganez a helyzet szakasztott ugyanez és én 19éves vagyok fiú szoval még hozzám képest biztos nem avgy elkésve bár én most brümmögtetem a bartánő projektet , nem tudom mi lesz belőle.
2009. márc. 26. 10:35
5/10 anonim válasza:
Növeld az önbizalmadat, utána pedig minden megy magától;).És ha egy lány visszautasít az sem rossz, hanem jó, hiszen oda mertél menni, bíztál magadban, veszteni nem veszthetsz soha!:)
2009. márc. 26. 11:35
6/10 anonim válasza:
hogy érted hogy próbálkozol? otthon ülsz a gép előtt és puszikat küldözgetsz a találkán ez nem igy működik!!!!
járj el szórakozni könyvtárba moziba olyan helyekre ahol sok a fiatal...de amugy meg ne legyél elkeseredve van aki huszonévesen sem tud összeszedni egy csajt
2009. márc. 26. 12:49
7/10 anonim válasza:
Majd eljon a nagy szerelem.Akkor amikor nem is fogod varni.Velem is igy volt. azota boldog kapcsolatban elek. Csak ne keresd,majd jon magatol. Turelem rozsat terem.
2009. márc. 26. 14:38
8/10 A kérdező kommentje:
Nem gépezek egész nap! Azért, mert beírtam ide a kérdésem, már egy számítógépmoly vagyok???
Eljárok, próbálok flörtölgetni, de amit megpróbálom, egyből kiröhög a csaj, és fancsali képet vág. (ilyesmit: pff....)
Mindig ez megy...
2009. márc. 27. 11:37
9/10 anonim válasza:
Nem jó csajoknál próbálkozol. (Amúgy ezt a pofavágást én is szoktam csinálni egy pasira, ha már nem hagy békén :D) de ezzel nem arra céloztam, h te is olyan vagy, csak több önbizalom. Én vtam szórakozni, odajött egy srác bemutatkozott, puszi, aztán elkezdte lökni a szövegét és nagyon kedves volt, persze enyhén ittas állapotban volt(:D), de sokkal normálisabban viselkedett, mint a többi, mert azok beszélgetés helyett a seggemnél landolt a kezük ... na tehát önbizalom, és 1 tuti tipp: minden csaj imádja ha egy pasi be van fújatva vm jó illatú cuccal :) (én nagyon szeretem:))
2009. márc. 27. 12:10
10/10 anonim válasza:
Igaz még nem járok vele(lánnyal) de úgy ismertem meg hogy tényleg ahogy az elöttem lévők mondták váratlanul jött rámnézett én is megnéztem és sokat szemeztünk majd jó nagyot nyeltem és mondtam magamanak ha nem próbálom meg akkor eredmény se lesz ha jól sül el(ez is történt) akkor bnőm lesz:D..ha rosszul akkor legalább odamentem és télleg ez önvbizalmat ad:) amúgy ajánlanék egy jó "sportot" ami nagyon nagy önbizalmat adott nekem és valszeg neked is adhad segítséget:): szóval én itt a Breakdance-ről beszélek (mert ott bemész a körbe hogy megmutasd mit tudsz én elösször alig tudtam vmit mégis olyan rendesek voltak otthogy bíztattak és itt a breakben is ez vvan ha valaki akörben van akkor bíztatni kell még ha elesik is:)(próbáld ki télleg sokat segíthet:) és ha nagyon nagy önbizalmat akarsz akkor a crumpingot ajánlom még na ott nagyon be kell válalni ki kell magadból adni hogy erős vagy és meg tudd csinálni néz vidiket Youtube..;) és ne aggódj biztos összejön:)csak állj hozzá pozitívan:) HAJRÁ!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!