Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy ˝oldottátok meg? Az a...

Hogy ˝oldottátok meg? Az a helyzet hogy nem tudom, hogy hogyan lehetnénk egyedül.

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek+ egy öcsém! A lakás is kicsi. Mondjuk van külön szobám! ugyan ez a helyzet a barátomnál. 18/l
2009. máj. 1. 15:41
 1/5 anonim válasza:
65%

Szülők nem szoktak eljárni a nagyihoz az öcsivel? Pl...

Vagy ahogy ex párommal mi csináltunk igaz csak azért hogy feldobjuk a szexuális életünk, este sötétben egy eldugott játszótér... park... pingpong asztal ;)

2009. máj. 1. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Hát ha van külön szobád, akkor mi a gond?:)

23/F

2009. máj. 1. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hiába van külön szobája, ha mondjuk közvetlenül mellette ott van az öccse, és totál csendben kell lenni mert kihallatszik.

Ha tudtok menjetek el nyaralni, nem ötcsillagos szállodára gondolok. Bárhol lehet találni kisebb panziót, üdülőt ami jóval olcsóbb, felültök a vontra és elmentek akár egy hétvégére. Ha ez nem megoldható akkor akkor reménykedjetek, hogy elutaznak a szülők és akkor legyetek együtt otthon.

Barátnőmnek ugyanez a helyzet, négy éve ez megy, a csaj öccse a szomszéd szobában lakik minden áthallatszik hozzá, nem lehet intimen beszélgetni együtt lenni, a pasinál mondjuk nincsen testvér de ott meg anyuka telepszik rájuk, még tévét is együtt néznek, mert minek legyen kettő bekapcsolva. Múltkor mesélte, hogy épp kezdtek volna belejönni egymás kényeztetésébe mikor bekiabáltak, hogy be van főzve a leves. Isteni.

Megoldódni igazán akkor fog, ha külön laktok. Addig csak az van, hogy vagy elutazik a család és tiétek a lakás, vagy ti utaztok el.

2009. máj. 1. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát leginkább tényleg csak akkor tudtok igazán együtt lenni ha már külön éltek!:S sajna ez van. nekem nincs barátnőm, de sokszor eszembe jut hogy ha összejövök vkivel hogy hoznám haza? fater mindig itthon van! ÚÚTÁLOM!!Meg nálunk van olyan rossz szokás hogy a szobaajtók nyitva vannak vagy csak félig behajtva, este is, de ha napközbe bezárom akkor kétpercenként jön be anyám is meg fater is hogy "MI CSINÁÁSZ MÁ VAJON???!" WÁÁÁÁ elegem van!!:@

Masztizni is csak nagy ritkán tudok:S tiszta szar! Át tudom érezni a problémátokat! nagyon szar tud lenni az ilyen!

2009. máj. 1. 19:28
 5/5 anonim válasza:
Hááát az én véleményemet bevállalósabbaknak mondom X) Nem csak szobában lehet szeretkezni :P Ammeg akár a közelben kivehettek egy szobát egy motelban vagy ha bevállaljátok... lehet wc-ben is xD (igen énmár voltam ott, és ami azt illeti sokkal érdekesebb ha tudod h esetleg rájöhetnek..) Vaaagy itt a nyár a jó idő, lehet a szabadban este nemfogtok megfagyni. Elmentek bulizni egy olyan helyre ahol ellehet vonulni kettesben és hajrá. Ésha a problema h a földre nemakarsz lefeküdni akkor lovagolj :P
2009. máj. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!