Hogy oldottátok meg egyedül? Pici+kicsi kérdés?
2 hétig a párod otthon lesz,addig gyógyulgatsz ha császár
utána meg maximum nem jár böcsibe 2-3 hétig ha nem birsz lemenni velük,vagy párod elviszi amikor megy dolgozni és hozza amikor jön haza
vagy nincs a közelben lakó anyuka aki ugyis viszi a gyerekét? beugorhatna a tiedért is,cserébe meg felajánlod,hogy te is vigyázol mondjuk hétvégén pár órát az övére amint ismét tudsz rendesen mozogni
Tényleg lehet jó lenne, ha a kicsi eleinte nem is menne bölcsibe.Ha jól értem addigra már közelebb lesz a 3hoz mint a 2höz, szóval akár segíthet is egy-két dologban, és ez neki is jó, mert nem lesz féltékeny, érzi hogy fontos!
Anyukád, anyósod messze lakik?Mert esetleg meg lehetne oldani hogy párod otthon van 2 hétig, aztán mondjuk anyud 1 hétig, aztán anyós 1 hétig.
A kaját mindenképp gondold át előre!Az sem rossz, ha előre lefagyasztasz dolgokat, raktározz be virslit, ezt a kicsi is eheti, de ha senki sem tud főzni nektek, akkor szerintem rendeljetek valahonnan.
Amúgy biztos minden rendben lesz, túl fogjátok élni az első heteket!:)
De tényleg jó lenne ha valaki ott tudna lenni veled...
Az első császárom után 2 hét volt, mire azt mondtam, hogy nagyjából ok vagyok, a második császár után két és fél nap. A harmadik napon már itthon voltam, mert a dokim azt mondta, hogy olyan profin mozgok, hogy ha nekem jó úgy, hogy visszajövök varratszedésre, akkor már mehetek is haza :)
Szóval fel a fejjel, lehet, hogy te is sokkal jobban leszel!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ide leírtam nálunk hogyan zajlott az első pár hét. Annyit tennék hozzá, hogy én nem adtam bölcsibe a nagyobbat, nem csak azért hogy ne hozzon haza betegséget, hanem mert úgy éreztem jobb ha velünk lesz. Nem is bántam meg, mára már sokat segít és imádja a hugát. Majd ősztől megy oviba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!