Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszthetem el egyedül?...

Hogyan veszthetem el egyedül? Mennyire "nehéz" betuszkolni a vibrátort?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt k*rvagyorsan felejtsd el.

egyrészt mert amíg nem járt benned f*sz addig szűz maradsz.

másrésztmeg, nincs annál nagyobb ajándék, mintha a szüzességedet adod egy fiúnak!

Ezen ketten kell átesni a szerelmeddel, és ugy lesz igazi, örök, és gyönyörű élmény.

2011. júl. 12. 11:06
 2/11 anonim válasza:

hát bocs hogy eszt mondom de neked az fájni fog meg semmi értelme ne csináld azért van a fiu de most télleg nem fog menni

de ha anyira el akkarod akkor csináld

2011. júl. 12. 11:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Járt már bennem, de egyik sem tudta átszakítani... És a nőgyógyász sem mondta hogy valami gond lenne a hártyával vele hogy vastagabb lenne vagy ilyenek.
2011. júl. 12. 11:13
 4/11 anonim válasza:

miért akarod saját magadnak átszakítani a szűzhártyádat ??

és a barátodnak hogy mondanád el ??

"figyelj szivem én még szűz vagyok de a szűzhártyámat már egy vibrátorral átszakítottam ??"

necsináld szerintem ..

2011. júl. 12. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
komolyan ez már a 20. ilyen kérdés,ha beléd hatolt egy fiú akkor nem vagy szűz,a szűzességed csak úgy veszik el ha belédhatolnak,lényegtelen van e szűzhártyád,vagy elszakadt-e,vkinek sport közben elszakad,valaki anélkül születik, Te már nem vagy szűz!!! Mikor tanuljátok meg??
2011. júl. 12. 11:22
 6/11 anonim válasza:

azért hogy a kérdésre is válaszoljon valaki:

a vibrátoroknak rengeteg fajtája és formája van. vannaka régi, öntött, kemény műanyagok, amiken nincs rücsök, hanem sima "botok". vannak az extrás új generációs vibrátorok, ezek már nem csak botok, hanem konkrétan úgy néznek ki, mint egy fasz, tapintásra lágyabbak, és könnyebb velük a behatolás.

mindazonáltal fontos elmondanom, hogy mivel vélhetően fiatal vagy (14re tippelek), a tested még nincs kifejlődve. kellő szexuális izgalom (vagy síkosítás) nélkül kizárt, hogy "be tudd tuszkolni" a vibrátort, baromira fáj is és meg is sérülnél. másrészt hiába járt már benned egy-két srác, gondolom nem igazán sikerült kitágulnod, tehát még megfelelő izgalmi állapot nélkül se biztos, hogy megúsznád fájdalom nélkül.

kedves válaszolók: ti komolyan azon lovagoltok, mikor szakad át valaki szűzhártyája? az enyém kb 11-2 éves koromban szakadt át (véletlenül), mégis szűznek "hazudtam" magam 16 éves koromig, az első szexuális aktusomig :O

21/n

2011. júl. 12. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
és biztos lesznek jelentkezők akik megpróbálnák átszakítani :D
2011. júl. 12. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
11.22es vagyok,én nem azon lovagolok,hanem azt magyarázom,hogy ha beléhatoltak(fiúk) ahogy írta,akkor már nem szű,a szűzhártya ebből a szempontból lényegtelen,de ha elolvasod látod
2011. júl. 12. 12:02
 9/11 anonim válasza:

Voltam már így együtt lánnyal, akinek előttem 2 évig volt pasija és végülis én vettem el teljesen a szüzességét.. mondjuk ehhez annak is köze van, hogy elég jó mérettel rendelkezem. De rendesen meglepődtem.. és a lány is.

Igen, ott volt még a hártya a lányban..

2011. júl. 12. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
te kis pedofil..kisgyerekekkel szorakozol huh? jo hogy azzal a 8 cm-ssel nem fogja atszakitani...
2011. júl. 12. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!