Hogyan veszthetem el egyedül? Mennyire "nehéz" betuszkolni a vibrátort?
ezt k*rvagyorsan felejtsd el.
egyrészt mert amíg nem járt benned f*sz addig szűz maradsz.
másrésztmeg, nincs annál nagyobb ajándék, mintha a szüzességedet adod egy fiúnak!
Ezen ketten kell átesni a szerelmeddel, és ugy lesz igazi, örök, és gyönyörű élmény.
hát bocs hogy eszt mondom de neked az fájni fog meg semmi értelme ne csináld azért van a fiu de most télleg nem fog menni
de ha anyira el akkarod akkor csináld
miért akarod saját magadnak átszakítani a szűzhártyádat ??
és a barátodnak hogy mondanád el ??
"figyelj szivem én még szűz vagyok de a szűzhártyámat már egy vibrátorral átszakítottam ??"
necsináld szerintem ..
azért hogy a kérdésre is válaszoljon valaki:
a vibrátoroknak rengeteg fajtája és formája van. vannaka régi, öntött, kemény műanyagok, amiken nincs rücsök, hanem sima "botok". vannak az extrás új generációs vibrátorok, ezek már nem csak botok, hanem konkrétan úgy néznek ki, mint egy fasz, tapintásra lágyabbak, és könnyebb velük a behatolás.
mindazonáltal fontos elmondanom, hogy mivel vélhetően fiatal vagy (14re tippelek), a tested még nincs kifejlődve. kellő szexuális izgalom (vagy síkosítás) nélkül kizárt, hogy "be tudd tuszkolni" a vibrátort, baromira fáj is és meg is sérülnél. másrészt hiába járt már benned egy-két srác, gondolom nem igazán sikerült kitágulnod, tehát még megfelelő izgalmi állapot nélkül se biztos, hogy megúsznád fájdalom nélkül.
kedves válaszolók: ti komolyan azon lovagoltok, mikor szakad át valaki szűzhártyája? az enyém kb 11-2 éves koromban szakadt át (véletlenül), mégis szűznek "hazudtam" magam 16 éves koromig, az első szexuális aktusomig :O
21/n
Voltam már így együtt lánnyal, akinek előttem 2 évig volt pasija és végülis én vettem el teljesen a szüzességét.. mondjuk ehhez annak is köze van, hogy elég jó mérettel rendelkezem. De rendesen meglepődtem.. és a lány is.
Igen, ott volt még a hártya a lányban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!