Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan, aki huszonegynéhány...

Van olyan, aki huszonegynéhány éves koráig szűz volt, mert inkább várt míg össze nem jön neki egy komoly párkapcsolat és nem bánta meg?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként, aki bárkinek szétteszi a lábát csak úgy valakinek, szerintem nem sok választja el a prostitól XD

Annyi, hogy ő ingyen csinálja... azt hívják rib@ncnak ;)

2012. okt. 29. 14:44
 32/47 anonim ***** válasza:
0%

30-as: Én meg azt, hogy miért tulajdonít mindenki ekkora jelentőséget a csóknak. Elkapni valamit? Ez egyrészt nem attól függ, mennyire ismered az illetőt, vitt már haza 10-20 éves házasságban is az egyik fél nemi betegséget, másrészt pedig akkor hogyan szexeltek? Művi az egész. Nem elég a gumi, de még hozzá is alig értek a másikhoz, kínosan ügyeltek rá, hogy ne érintkezzen a kezetek a testnedvekkel vagy ha érintkezett akkor rohantok ki mosakodni?

31-es: De az általad ribancnak tartott lányok azért sokkal jobban megválogatják kivel fekszenek le ingyen ÉLVEZETBŐL, míg a prostituáltnak a pénzről szól az egész és ha nagyon válogat, elhalásszák a kuncsaftokat a többiek.

2012. okt. 30. 17:00
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak szerintem senkire nincs ráírva, hogy "nemi beteg vagyok" ;)

Arról nem is beszélve, hogy sok betegségnek nincs is tünete, vagy, van, hogy a férfiaknál nincs tünete...

És, hogy miért tulajdonítanak egyes emberek "túl" nagy jelentőséget a szexnek és a csóknak?!

Nos, talán mert EMBEREK vagyunk, nem állatok...

Meg nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretek B@SZNI... Én szeretem, ha érzelmek is vannak mögötte, mert úgy lehet igazán élvezni...

2012. nov. 3. 12:27
 34/47 anonim ***** válasza:

Előttem vitázók: Szerintem lehet úgy együtt lenni valakivel (jó, nem totál vadidegennel), hogy csók is van meg törődés és minden tökéletes.

Igaz én a 19 szülinapom előtt veszítettem el, már egyetemre jártam. Egy átmulatott estét követően történt meg, persze nem egy vadidegennel(ismertem, jóban voltunk, helyes srác, de nem volt előtte semmi). Jó volt, nem is fájt. Az is igaz, nem emlékszem az egész éjszakára, de nyomott hagyott bennem. Azóta is kerülgettük egymást a sráccal amíg el nem költözött a környékről. Lehet, hogy meg kellett volna adni az esélyt egy kapcsolatra, de sose úgy jött ki a lépés.

2012. nov. 5. 23:27
 35/47 anonim ***** válasza:
én nem bántam meg
2012. nov. 5. 23:44
 36/47 anonim ***** válasza:
60%
20/ F vagyok és még mindig szűz. :) Barátnőmmel pár hónapja vagyunk együtt, ő már nemsokára 21 lesz és ő is szűz még. Tudtuk, hogy egyszer az életünkben eljön majd valaki, aki komolyan veszi a másikat. Fél év után tervezzük, hogy majd lefekszünk. Egyáltalán nem bánom, hogy még mindig szűz vagyok. Egy komoly kapcsolat ezerszer többet ér, mint ilyen- olyan kicsapongás csakis azért, hogy valaki elveszítse a szüzességét. Szerintem... :)
2012. nov. 7. 01:12
 37/47 anonim ***** válasza:
Én 22 éves szűz lány vagyok, nem bánom, hogy még nem veszítettem el, nem volt még komoly kapcsolatom.
2012. dec. 3. 08:52
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Én is szűz vagyok, még nem volt semmilyen párkapcsolatom eddig,egyenlőre nem bántam meg. :)
2012. dec. 3. 18:00
 39/47 anonim ***** válasza:
60%
utolsó vagyok 21/F
2012. dec. 3. 18:01
 40/47 anonim válasza:
100%
Látod milyen sokan vagyunk/voltunk így? Én 23 éves voltam, azóta 4 év eltelt, és most ő a vőlegényem!
2013. jan. 14. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!