Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan, aki huszonegynéhány...

Van olyan, aki huszonegynéhány éves koráig szűz volt, mert inkább várt míg össze nem jön neki egy komoly párkapcsolat és nem bánta meg?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy nem kezdtem elég korán csajozni, így már késő.
2012. aug. 4. 13:56
 12/47 anonim ***** válasza:
4%
Igazándiból nem is próbálkozok ezzel manapság, mert értelmét nem látom annak, hogy totál hülyét csináljak magamból a nők előtt csupán azért, mert későn érő vagyok.
2012. aug. 4. 13:57
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig vártam, a barátommal, akivel végül lefeküdtem 21 évesen jöttünk össze és 10 hónapra rá szexeltünk először. Nagyon örülök, h eddig vártam, jó volt és jó most is:)
2012. aug. 9. 18:54
 14/47 anonim ***** válasza:
27%
a csajok nem nagyon szeretik az ilyet, ezt én úgy oldottam meg h azt hazudtam nekik h 15évesen tökön rugott 1 csaj és mostanáig nem tudtam szexelni :D
2012. aug. 18. 22:00
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam és egy átmulatott este után történt meg a dolog, nem mondtam el hogy szűz vagyok csak miután megtörtént a dolog, de amikor elmondtam neki akkor meg azt mondta, ha előbb tudja nem fekszik le velem :)

Egyébként utána összejöttem vele, de nem volt hosszútávú a kapcsolat.

Szerintem jobb lett volna egy komoly kapcsolat alatt elveszteni, de nem ezt hozta az élet.

(Viszont szűz lányokkal szívesen ismerkednék.)

24F

2012. aug. 18. 22:27
 16/47 anonim ***** válasza:
87%

Tudom, nem ezt kérdezted, de én az ellentábort gyarapítom. 25 évesen vesztettem el (fiú) és megbántam, hogy eddig vártam. Hiába van diplomám, hiába van viszonylag jó állásom (azért gazdag nem vagyok) és költöztem külön a szüleimtől, eközben szociálisan úgy elszigetelődtem, hogy már nem tudom bepótolni az elvesztegetett éveket. Régebben sem voltam a társaság közepe, de azért a mostanitól felszabadultabb és vidámabb.

Most van egy barátnőm, aki folyton irányítani akar és anyáskodik felettem és már elegem van belőle, de dilemmában vagyok, hogy kilépjek-e a kapcsolatból, mert akkor megint nem lesz senkim. Ebben a korban már csak azok buliznak, akik nem vitték semmire az életben és mivel én nem tanultam meg kezdeményezni lehet, hogy megint hosszú éveket kell várni, mire valakivel összejön. És attól tartok, hogy az a lány se lesz már normális, aki korban hozzám illő és én kellek neki. Mert a lányok sokkal hamarabb alapítanak családot, engem pedig sosem vonzottak a több évvel fiatalabb lányok.

2012. aug. 28. 00:19
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy nem kezdtem elég korán csajozni, így már késő."

Nekem szintén szűz 24/F-ként meggyőződésem hogy nem vagyok (vagyunk) lekésve a témáról. Te döntöd el mikor kezded el. 25 évesen, 35 évesen, 45, sőt 55 évesen is szoktak az emberek ismerkedni. Ha valamelyikük olvasná amit írtál nem hinne a szemének.

2012. szept. 14. 22:56
 18/47 anonim ***** válasza:
86%
Én 21 leszek, nyár elején vesztettem el. Az volt az elképzelésem, hogy majd egy komoly kapcsolatban fogom elveszíteni, egy nálam tapasztaltabb, idősebb férfival, aki tudja mit csinál és bátran rábízhatom magam. De sokáig nem találtam ilyen férfit. Aztán találkoztam Vele. Kedves volt, intelligens, humoros és nagyon tetszett. Első randin levett a lábamról, bár megmondta h nem akar jelenleg komoly kapcsolatot, max kalandot. Tudta, hogy szűz vagyok, azt mondta enyém a döntés h akarom-e, ő szeretné. És én akartam. Lefeküdtem vele és nem bántam meg. Fantasztikus volt, gyengéd volt és odaadó és csodálatos volt vele. Azóta is találkozgatunk és nem tudom mi lesz belőle, de egy percig sem bánom, bár nem így terveztem. Csak hogy lássátok nem feltétlen kell megbánni, ha nem szerelemből történik.
2012. szept. 14. 23:07
 19/47 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg.
2012. szept. 15. 01:17
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :)

Én 22-dik szülinapom előtt ismertem meg a páromat és rá pontosan 3 hónapra történt meg a dolog. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot. Azóta eltelt 1,5 év. :)

2012. szept. 15. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!