Van olyan, aki huszonegynéhány éves koráig szűz volt, mert inkább várt míg össze nem jön neki egy komoly párkapcsolat és nem bánta meg?
Jó, hogy te így látod! ;)
Csak mert sokan nem... olykor már az is gáz, ha egy 17-18 éves még szűz, hát még ha az ember tovább is vár és nem dobja magát oda az első jött-mentnek, csak hogy túllegyen azon, amin ilyen korban már "elvárt" túllenni.
Én 20 éves voltam, mikor elöször lefeküdtem egy sráccal, akivel fél éve jóba voltunk (mondjuk úgy). Én közben beleszerettem. Voltak előtte is kapcsolataim, de nem tartottak sokáig, ezért nem feküdtem le egyik pasimmal sem.Úgymond vártam az Igazira, hátha...! Vele azt hittem majd összejön, mert mondogatta, hogy tetszem neki és hogy lehetne köztünk valami! Mindig hívott, hogy menjünk ide-oda. Szóval esélyesnek találtam a dolgot, szinte biztosra vettem, hogy mi összefogunk jönni. Fél év után (addig folyamatosan futott utánnam), úgy döntöttem, hogy vele akarok elöször lefeküdni!
Hát nem kellett volna...! Persze addig, amig meg nem kapott nagyon mézes mázas volt, aztán amikor megtörtént a dolog utána 2 hónapig nem beszéltünk! (mindennap szoktunk órákat beszélni). Amikor éppen eszébe jutottam, akkor keresett persze csak szexet akart, ennek bedőltem mégegyszer és megint lefeküdtünk. Aztán utána megint nem keresett, ezuttal 3 hétig bírtam és megmondtam neki, hogy többet ne keressen! (mert úgymond össze akart járni néha-néha)
Ráadául még vissza is hallottam, hogy elmondta pár embernek, hogy milyen béna és tapasztalatlan vagyok...pedig direkt előtte elmondtam neki, hogy mire számíthat, persze mondta hogy semmi baj, meg utánna mondta, hogy még feküdjünk le. Ha ennyire rossz volt nem értem miért akarta, de ezt már sose tudom meg, de nem is érdekel!
Szóval én így jártam, megbántam...de ez az én hibám, nem szabadott volna bedőlnöm neki és a hazugságainak!
Ígyis azt mondom, hogy az Igazi szex, majd a szerelmemmel lesz! Szóval érdemes kivárni! (és remélem más nem jár így! szóval lányok legyetek résen és ne legyetek, olyan naívak, mint Én voltam!)
Bocsi a hosszú szövegért!
Sajnálom, hogy így jártál :(.
Én pontosan ezért vártam vele eddig és várok is amíg nem találok olyasvalakit, akin tényleg érzem, hogy tisztel is és nem csak arra megy ki a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!