Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan, aki huszonegynéhány...

Van olyan, aki huszonegynéhány éves koráig szűz volt, mert inkább várt míg össze nem jön neki egy komoly párkapcsolat és nem bánta meg?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 12:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
100%
Én is 20 éves vagyok és még nem volt senkim ... néha úgy érzem h gáz, de igazából annyira nem izgat a dolog, nem is nagyon ismerkedem
2012. szept. 15. 17:46
 22/47 anonim válasza:
100%
21 voltam amikor úgy éreztem(4hónap után), hogy a fiú 'kiérdemelt'. Szerelmesek voltunk és vagyunk azóta is. Amikor megmondtam neki, hogy még nem voltam szexuálisan együtt senkivel úgy megörült, hogy azzal engem is meglepett. Ez nem egy döntés, hogy márpedig nem szexelsz senkivel vagy éppen, hogy mindenkivel...ez egyszerűen jön belőled. Függ az igényeidtől is, de javarészt a véredben van. 24/N
2012. szept. 15. 20:54
 23/47 anonim ***** válasza:
32%

Na, ide figyeljetek!

A szexnek mindenki túl nagy jelentőséget tulajdonít!! Aki éveket vár az is, és aki megbánja az is!

A szexben a legjobb dolog hogy szabaddá tesz! A lelked is és a tested is., hogy ösztönösen cselekedsz! Ha meglátsz valakit beleremeg a tested mert akarod! Érezni akarod! Nem kihasználni, csak örömöt okozni! Miért kéne ezen gondolkozni, hogy mi lesz ezután? Ilyen erős impulzus közben, kinek jut eszébe ezen gondolkodni??

A szex, az gyógyír mindenre és annyira egyértelmű hogy van, mint a járás!ű

Nyilván ehhez is kell érettség hogy tud mi kell a testednek stb, de ettől függetlenül azt is meg kell tapasztalni milyen a kamasz szex( 17-18) mert az egészen más. Vicces, és bohém:) Aztán 20 év felett meg átélni a katarzist.

Gyerekek, ez nem politika, vagy gazdasági kérdés amit meg kell vitatni, ezt át kell élni!

23/L

2012. szept. 22. 22:07
 24/47 anonim ***** válasza:
51%
31 éves vagyok zéró tapasztalattal és nem is látok sok esélyt már hogy összejön valami. Már egyértelműen bánom, hogy nem éltem aktívabb életet fiatalon.
2012. szept. 24. 03:08
 25/47 anonim ***** válasza:
Van. Életem egyik legjobb döntése volt szerintem.
2012. okt. 11. 22:13
 26/47 anonim ***** válasza:

Én 20 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, pedig még kapcsolatom is volt előtte, csak azokat az embereket nem tartottam érdemesnek rá, meg nem is voltam szerelmes...

Azok olyan 2-3 hónapos kapcsolatok voltak, azért is lett végük, mert nem voltam szerelmes, így meg nem volt értelme, és ezért nem is feküdtem le velük, aztán megismertem a mostani páromat 20 évesen, és 2 hét után éreztem, hogy Ő az!

1 hónap körül meg oda is adtam Neki magam, és nem bántam meg, hogy eddig vártam!

Most is együtt vagyunk, több, mint egy éve. :)

Sőt, már együtt is lakunk :D

Szóval így visszagondolva, örülök, hogy nem adtam magam oda egy olyannak, akit nem is szerettem :/

Ennyi :D

21 L

2012. okt. 29. 12:42
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

A 23-astól kérdezem, hogy szerinted nem kellenek hozzá érzelmek is???

Mert szerintem rohadtul, mert én speciel el se tudnék menni úgy, hogy nem is szeretem a másikat, úgy meg pláne nem, ha nincs is hozzá semmi közöm...

Meg eleve, hogy lehet úgy élvezni a szexet, meg hogy lehet úgy valaki felszabadult, ha feszeng?? Mert ha valakivel először vagyok együtt, azért csak szégyellősebb, nehezebben tud ellazulni stb... azt se tudja, mi a jó a másiknak és még sorolhatnám...

Meg mondjuk éppen ez különbözteti meg az embert az állatoktól, hogy van erkölcsi tartása, aztán nem dug@tja meg magát minden élővel...

Arról nem is beszélve, ha fűvel-fával kefélgetsz, el is kaphatsz nemibetegséget is, mert az óvszer sem véd ám mindentől, mivel vannak olyan nemibetegségek, amik az óvszer pórusain is átjutnak...

Meg jó lehet úgy szexelni, ha meg sem csókolod a másikat, semmi intimitás nincs az egészben, hiszen hogyan is lehetne, ha az aznapi buliban ismerted meg a szexparteneredet...

Ez a véleményem az eszemefuttatásodról, hogy "minek várni?"

2012. okt. 29. 12:55
 28/47 anonim ***** válasza:
én nem komoly kapcsolatra vártam, egyszerüen arra, hogy valaki végre széttegye a lábát. 21 éves koromig kellett rá várnom.
2012. okt. 29. 12:57
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

A 23-ast szívesen megismerném. :)

27-es: Csak a prostiknál nincs csók, egy éjszakás kalandokban van.

2012. okt. 29. 14:06
 30/47 anonim ***** válasza:

29-es...

Nem tudom, hogy lehet valakivel csókolózni, akit alig ismerek, meg nem is szeretem... -,-'

Meg hátha el is kap valamit a másiktól... (Y)

Igény azért az van...

2012. okt. 29. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!