Én egy muszlim lány vagyok és nem szűz nálunk ez nagyon fontos a hagyományunkban hogy az legyél és én már nem vagyok az. Az első alkalommal sem véreztem. Milyen módon tudnék újra vérezni és imitálni a szűzességet?
Réges rég a keresztény Magyarországon is nagy divat volt a nászéjszaka után körbehordani a véres lepedőt, akkor is komoly dilemma volt ez. Nem tudom, hogyan tudnál ezen segíteni, sry.
Amúgy volt erről egy vicc is, amikor a menyasszony bepánikol, mert nem vérzett, ezért összefesti a lepedőt, csakhogy tévedésből ételfestéket használ. A falu értetlenül áll, mire az egyik megszólal: "hijnye, ez osztán a kemény legíny, úgy megb*szta, még az epéje is elfakadt szegín lyánynak".
A plasztikai sebészek csinálnak szűzhártya helyreállító műtétet. Csináltasd meg Te is! Ha megműti akkor lehetséges, sőt szerintem biztos, hogy utána a második alkalomkor már vérezni fog.
Hová való a vőlegényed? Miért nem értené meg? Vagy a véres lepedőt körül hordozzák majd? Egyes muzulmán országokban ez a szokás. Előtte nem vizsgál majd meg a bába, vagy a férjed nő rokonai? Mert ez is szokás egyes vidékeken. Így viszont kizárt az imitálás!
Hm. A muzulmán nem helytálló megnevezés, könnyen lehet, hogy valaki megsértődik rajta...
Ezek szerint muszlim férfihoz akarsz feleségül menni, és a vallási előírásokat is szigorúan betartjátok? Mert azt gondolom, hogy csak ebben az esetben nem lehet ezt megbeszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!