Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Neked fontos volt, hogy kivel...

Neked fontos volt, hogy kivel vesztetted el a szüzességed?

Figyelt kérdés

Kérlek írd le, hogy hány éves voltál akkor.

És hogy F vagy L vagy és hány éves.

2012. júl. 7. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
1%

nekem nem volt fontos ugyanis nem voltam józan

13 éves voltam

most 19 vagyok és lány

2012. júl. 7. 20:12
 2/13 anonim válasza:

Nekem fontos volt, hogy végre elveszítsem. 21 éves kanos fiúként már úgy kivoltam éhezve, hogy tanulásra sem tudtam koncentrálni. Viszont a lányok csak nem jöttek, én meg szexmániás vagyok, úgyhogy befizettem egy lakásos prostira. Ami fontos volt, hogy telóben szimpinek tűnt és ez alapján válaszottam, illetve olyan lányokat hívtam fel, akik külsőre is bejöttem, igaz az arc az meglepetés volt, mert eltakarták a képeiken, de végülis nem csalódtam. Ha az a lány nem lenne én bizony ma is szűz lennék. :)

22f

2012. júl. 7. 20:21
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

A jelenlegi barátommal 16 évesen. 18L

És örülök, hogy ő volt az első. Lett volna lehetőségem előtte is, de szerencsére így alakult:)

2012. júl. 7. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor fontosnak éreztem.Azóta rájöttem, hogy életem egyik legnagyobb tévedése volt.Egyetlen szüzességemnek bottal üthetttem a nyomát.32L
2012. júl. 7. 20:30
 5/13 anonim válasza:

16 voltam és szerintem ha második alkalomnál nem lett volna velem olyan figyelmes talán nem is szexeltem volna többet. Borzasztóan fájt az első, akármit is csinált. Azonnal ki is kellett vennie mert majdnem sikítottam. Pedig borzasztóan kívántam, nedves is voltam és előtte még meg is ujjazott. Fogalmam sincs hogy nekem miért volt ilyen rossz, de az is biztos hogy rögtön a második alkalomnál már orgazmusom is volt. :) Sajnos azóta már szakítottunk de szép emlékekkel váltunk el.

19/L

2012. júl. 7. 20:37
 6/13 anonim válasza:
67%

Nagyon fontos volt, hogy olyannal vesszem el, akit szeretek. Pár hónapja történt.:)

16/L

2012. júl. 7. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Igen, nagyon fontos volt, hogy azzal veszítsem el, akit szeretek már régóta. 15 évesen történt, most is annyi vagyok még. :)
2012. júl. 7. 21:15
 8/13 anonim válasza:
Igen, persze, hogy fontos. 16 voltam, most egy pár évvel idősebb vagyok. :)
2012. júl. 7. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Fontos,volt,hogy azzal feküdjek le akit igazán szeretek,és Ő is szeret,és ne gyerekfejjel tegyem,19 voltam,most 22 vagyok,csodálatos azóta is vele a szex
2012. júl. 7. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Fontos hát, mindig úgy terveztem hogy olyannak adom akivel kölcsönösen nagyon szeretjük egymást :)

15 voltam akkor, barátom 16, 10 hónapja voltunk együtt :)

Nemsoká 2 évesek leszünk :)

2012. júl. 7. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!