Ti mit ajánlanátok nekem ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
28 éves srác vagyok és még szűz. Sose volt senkim, és még egyszer sem próbálkoztak a lányok nálam, és én sem merek náluk. Nem vok nagyon csúnya, bár szépnek sem mondanám magam. Bulizni nemnagyon járok, csak nagyon ritkán, de ott sem jön össze semmi. Milyen módszert alyánlanátok nekem amivel sikeres lehetnék a lányoknál? Már non szeretnék egy csajszit. Választokat előre is köszönöm!
utóiart: A kérdés kamu, de 6 nyelvtani hibát rejtettem el benne, megtalálod őket?
2012. jún. 17. 11:59
1/5 DakotaDamon válasza:
vok
nem nagyn
ajánlanátok
non
választoat
utóiart
2/5 anonim válasza:
utóiart: A kérdés kamu, de 6 nyelvtani hibát rejtettem el benne, megtalálod őket?
Istenem :DDDDDDDDDD
4/5 anonim válasza:
Ezek szerint választ nem vársz. Akkor minek tetted fel a kérdést?
5/5 anonim válasza:
made my day :D a legjobb kérdés amit olvastam gyik-en :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!