Ebben a helyzetben milyen fényképezőt ajánlanátok?
Valami Nikon tükörreflexest vegyél, azokhoz elég valószínű hogy jók ezek az objektívek, de azért durva képminőségre én nem számítanék. Itt nézz körül:
Vagy pedig add el az egészet, és vegyél egy digitálist, a digitálisra szánt objektívekkel, nem olyan drága úgy sem.
Néhány napja vettem, alig 24 ezerért, nagyon sokat tud és jók a képek is.
Hello.
Nekem 1 Fuji Finepix S 1500-om van nagyom meg vagyok vele elégedve most már 30-35 ezerért a tied lehet ha jó helyen nézed.1 pár paraméter róla:10 Mpixel;12x optikai zoom, 2,7" LCD kijelzõ ;kettõs képstabilizátor, videofelvétel hanggal;ISO 6400, 2 cm szuper makró felvétel;magyar menü, SR Auto techológia ha ennyi nem elég akkor írd be a Google keresőbe és nézd meg mi van még és hogy mit írtak róla a többiek, ha még kérdésed van róla akkor fordulj hozzám és még egyszer mondom nekem nagyom bejön mert jó képeket készít és viszonylag olcsó.
Természetessen ha van már obid akkor a Nikonon kell gondolkozni.
Ha olcsón akarsz akkor vehetsz használtat is, csak ne D40-et mert a régi obikat nem kezeli jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!