Ha bemegy valami és az a valami átszakítja a szűzhártyát akkor igen. Bár ha vékony (pl egy ujj) akkor még nem feltétlenül szakad át... :)
2012. máj. 31. 21:05
2/11 anonim válasza:
egy ujj akkor sem veheti el a szüzességed:D,ezt akkor használják,ha más is jár ott..szal pettinggel nem,de ha épp átléped..
2012. máj. 31. 21:07
3/11 anonim válasza:
Ennyi IQ-val igen.
Ez a sokadik ilyen idétlen visszatérő kérdés.
Igaz, szűz vagyok, de nem hülye. Óvodát kijártad már?
2012. máj. 31. 21:07
4/11 anonim válasza:
amíg fa*sz nem járt a pinádban, addig SZŰZ vagy!
Ezt nem lehet megérteni?
2012. máj. 31. 21:16
5/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, ujjazással el lehet.
2012. máj. 31. 21:38
6/11 anonim válasza:
Tévedsz nem lehet. Legalábbis a szó hagyományos értelmében nem, ahhoz két ember és egy péniszbehatolás kell. Ha a szűzhártya átszakadásáról van szó, az akár sportolás közben is megtörténhet, de az is lehet, hogy eléggé nyúlékony ahhoz, hogy ne szakadjon be az első szexnél, tehát ez is egyénfüggő.
2012. máj. 31. 21:51
7/11 anonim válasza:
21:16 Te sem sokat tanultál biológiából mi?
Ha valami átszakítja azt a vékonyka hártyát pápá szüzesség... Nem kell hogy egy péló legyen...
2012. máj. 31. 21:55
8/11 anonim válasza:
Jah, az előttem szólónak igaza van. Elméletileg szűz maradsz, de gyakorlatban már nem...
2012. máj. 31. 21:58
9/11 anonim válasza:
Ennyire azért ne legyünk túlképzettek... Most ha kajakozás közben átszakad a szűzhártyája, akkor válaszolja azt, hogy nem szűz? De lehet, hogy én vagyok a maradi és túlhaladott az a nézet, hogy a szüzesség az egy elméleti kérdés? Ezenkívül min változtat a szűzhártya állapota? Semmin. De az első szex azért mind testileg, mind szellemileg komoly behatásokkal jár!
18!F
2012. máj. 31. 22:05
10/11 anonim válasza:
21:55 Te sem sokat tanultál biológiából mi?
ha valakinek elszakad a szűzhártyája, akkor nem azt jelenti, hogy már nem szűz...a szűzhártya, átszakadhat a sportolástól is...először gondolkozz, mielőtt írsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!