Én egy muszlim lány vagyok és nem szűz nálunk ez nagyon fontos a hagyományunkban hogy az legyél és én már nem vagyok az. Az első alkalommal sem véreztem. Milyen módon tudnék újra vérezni és imitálni a szűzességet?
Én sem véreztem. Sőt, szerintem kevesen véreznek. Alkati kérdés is. A szüzességed nem tudod visszacsinálni, de keress egy kedves magyar srácot, aki így is szeret. Ha én muszlim lennék, rég kikeresztelkedtem volna.
Sosem szabhatták meg nekem a hagyományok, hogyan éljek. :)
"Az első alkalommal sem véreztem."
Annyi nőtől hallottam már (és én sem, nem is fájt), hogy már megfordult a fejemben (ne nézzetek hülyének): mi van akkor, ha nem is minden nőnek van "szüzessége", csak egyeseknek?
Végül is, az egy vékonyka hártya, talán nem nőtt mindenkinek. Értek a bioszhoz, nem kinevetni! :) De tényleg elég gyanús. Nekem is mondogatták, hogy picit fájni fog, jön egy kis vér, és semmi.
Kérdező: sok dolog "muszáj", keress más utat. :)
Jobb ötletem nincs: vérkapszula
De nem értem, h -már ne haragudj a megfogalmazásért- minek kellett mellék@rni, ha tudtad, következményekkel kell szembenézned?
Én inkább azt nem értem, miért a hagyományok mondják meg neki, hogy éljen.
Remélem azt nem írják elő, mikor vehetsz levegőt. :) Bocs, nem rosszindulat! :)
Elválik?
Hát hozzá se menj! Keress olyat, akit ez nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!