Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 26 eves srac vagyok es meg...

26 eves srac vagyok es meg szuz. Honnan meritsek magabiztossagot, hogyan tudnek megvaltozni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy neha ugy erzem, hogy szinte ki van irva a homlokomra, hogy szuz vagyok: szegyellos vagyok, gatlasos, esetlen, kicsit ugy erzem, mintha bentragadtam volna egy bizonytalan, csetlo-botlo, kamaszos allapotban es nem tudok magamra felnott ferfikent gondolni, nem erzem magam annak.

Egyebkent a zarkozottsagom es felenksegem miatt sokszor gondolnak melegnek, amikor uj emberek koze kerulok, es en is azt erzem, sot tudom magamrol, hogy a kisugarzasommal azt uzenem a kulvilag fele, hogy valami nincs rendben velem, furcsanak talalnak az emberek.

Hogyan lehetnek magabiztosabb? Egyaltalan hogyan alakul ki a magabiztossag, ti honnan meritetek onbizalmat? Lehetseges valtozni/valtoztatni?

He elmennek egy prostihoz, nem erzem azt, hogy hirtelen onbizalmam lenne, vagy magabiztosabb, hatarozottabb, nyitottabb lennek, nem hiszem, hogy onmagaban egy nemi aktustol hirtelen megvaltoznek (habar meg nem probaltam, ugyhogy nem tudhatom...).

Milyen otleteitek, tanacsaitok, eszreveteleitek vannak? Ha vannak itt olyanok, akik hasonlo cipoben jarnak: ti a hetkoznapokban hogyan boldogultok? Hogy probaltok magabiztosabbnak, hatarozottabbnak tunni?

En ugy erzem, hogy a gatlasossagom, felenksegem, szegyellossegem eleg nagy akadalyt jelent, mert egyszeru hetkoznapi tevekenysegekben (pl.: banki ugyintezes, munkakereses, allasinterjuk, hivatalos telefonhivasok, akarmi) is olyan esetlennek, ugyetlennek, bizonytalannak erzem magam... ezen hogyan tudnek valtoztatni?

Koszi elore is a valaszokat es elnezest az ekezetek hianya miatt!

2012. júl. 23. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam régen. Na, a nőkkel mondjuk most se vagyok egy sármőr, de ott sem vagyok már közel sem a régi, a hétköznapi helyzetekben meg egyenesen tökélesen megállom a helyem. Alapvetően egyetlen dolog segített túljutni a régi énemen: rájöttem, hogy az embereket alapvetően nem érdekled ezekben a helyzetekben, oda se figyelnek rád igazán, és különben is le kell szarni, mit gondolnak az emberek.

Lehet, ez hülyeségnek vagy túl egyszerűnek hangzik, de hidd el egy olyan embertől, aki annak idején a lakásból is alig mert kimenni, most meg a tudatalattim ezredik bugyrában sincs már az ilyeneknél semmi félelem. Ha gondolod, fordulj hozzám privátban, szívesen adok részletesebb tanácsokat.

2012. júl. 24. 02:32
 12/14 anonim válasza:

Hasonló helyzetben vagyok mint te.

24/f Hikikomori életet élek, csak akkor mozdulok ki ha dolgozni kell menni. Nem nagyon érdekel semmi és én nem is hiszek benne, hogy bármi/bárki is tudna ezen változtatni az elkövetkező 5 évben.

Prosti nem fog szerintem semmin változtatni, én voltam de eszembe nem jutott hogy megdugjam, csak beszélgettünk.

2012. aug. 14. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:
én is írok ki egy ilyen kérdést bár nem vagyok szűz de tetszik a csajok gondolatai
2012. aug. 14. 23:23
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Meditálj. Rendszeresen. Rendkívül jól oldja a szorongást feszültséget, és valódi békét, belső erőt ad. Saját személyes tapasztalatomat osztom meg. Megváltoztatta az életemet.

Azt javaslom hogy járj utána egy kicsit a témának:

Nagyonnagyon ajánlom Sri Chinmoy: Meditáció című könyvét (és a többi művét).

Valamint Osho - A meditációról című előadását, amely szinkronizálva megtekinthető a youtube-on ilyen ilyen címmel.

Ők jelen korunk nagyon jelentős indiai tanítói. Hihetetlen bölcsességgel rendelkeznek.

Ajánlom továbbá Eckhart Tolle: A Most hatalma című könyvét. USA-ban óriási bestseller.

2012. aug. 15. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!