Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hajlandóak lennétek megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hajlandóak lennétek megváltozni a barátotokért/barátnőtökért, hogy ismét tökéletes legyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Ha elhidegültetek egymástól és h újra rendbe legyen minden.Megtennétek Érte?
2012. máj. 4. 09:48
 1/9 ASOT ***** válasza:

az attól függ min kéne változtatni, hogy mi volt az a dolog ami miatt szétmentünk és ha az megváltozik akkor minden szuper lesz.

mert nem biztos...

2012. máj. 4. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha már hagyom elhidegülni,akkor minek utána erőlködni?

Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy nem szabad hagyni,hogy elhidegüljetek egymástól.A szerelem kőkemény meló.Megváltozni senki nem fog,a hozzáállását megváltoztathatja,de mint írtam,ez már későn történik,ha már eltávolodtak egymástól.

2012. máj. 4. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
igen
2012. máj. 4. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen
2012. máj. 4. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, akkor igen, de függ attól, hogy miben is kellene változnom. A párom nemrég arra kért, hogy szeptemberben költözzek vele külföldre, mert kapott egy álláslehetőséget. Nekem még 2 évem van az egyetemen és nagyon szeretem, jól megy. Ergo vagy a párom, vagy az álmaim. Elmondtam neki, hogy nem tudom és nem is akarom ilyen szinten elnyomni az álmaimat/vágyaimat, saját magamat és ne kérjen arra, hogy ezt megtegyem érte. :(
2012. máj. 4. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
NEM! Főleg ha egy nő miatt kellene változni, belőlük van sok szóval azért nem. Pasi miatt meg ezért nem mert nem vagyok homofób :D
2012. máj. 4. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Az emberek nem így változnak. Rövid távon lehet tettetni, meg lehet figyelmesnek lenni, de ez nem oldja meg az alapvető problémákat. Kompromisszumok, türelem, és elfogadás már inkább. De az, hogy eldöntöd: megváltozol.. Nem létezik.
2012. máj. 4. 12:10
 8/9 Valaki0702 ***** válasza:
Természetesen. :)
2012. máj. 4. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha nagyon szeretem..amúgy nem!
2012. máj. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!