Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17/F éves vagyok hogy tudnék...

17/F éves vagyok hogy tudnék Csajozni?

Figyelt kérdés

Egyszerüen nem megy.. nincs meg a baráti köröm ,17 éves vagyok nemtudok csajozni :/, nem hiszem hogy ronda vagyok de nem megy a csajozás, nincs meg hoozzá a baráti köröm mitévő legyeK?

szerintem az internetes társkeresés a legorsszabb... miért is?

mert mindneki a világ másik felén lakik és mindig az a kifogás hogyezért nemtudunk találkozni..

közelbe kéne keresgélnem de nem megy.. valami tipp :/?

2012. júl. 23. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol is laksz?

Amúgy a "gondom" nekem is az, hogy inkább otthonülős vagyok, interneten ismerkedni nem valami pompás, viszont nem tudom hol találhatnék kedvemre való fiút.

16/L

2012. júl. 23. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet...

[link]

18/F

2012. júl. 23. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Veszprém megyébe lakom , hát igen az otthon ülös forma vagyok aminek kicsit sem örülök, szeretek ismerkedni barátkozni de egyszerüen nem megy... ez sajnos nem egy olyan dolog hogykimegyek az utcára és van, ez egy olyan dolog amit gyökeresen elrontott a hely ahol lakom, mert nem akarok füvezni és nem akarok mindennap a kannásboron élni nem is lesznek haverjaim ? tökjófelfogás

és te merre felé laksz :) elsö válaszoló örülök hogy irtál ( L/16)

F/18 meg annyit hogy kicsit mosolyogtam a képen de azért nagyon rendes volt köszönöm !

2012. júl. 23. 16:55
 4/6 anonim válasza:
A ti korotokban bárhol lehet ismerkedni. A párkereső oldalakat felejtsétek.
2012. júl. 25. 21:49
 5/6 anonim válasza:

Vannak lányok, akik szinte tükörképei a te helyzetednek... Nem rondák, de még csak nem is csúnyák, egyszerűen csak nem veszik őket észre...

Valami tipp?:D Hívj fel :'D Én nem lakom a világ másik felén.

Amúgy meg ne legyél félénk, de ne is legyél rámenős macsó. Figyelj, és ha nem vagy ronda, se bukó, akkor találsz valakit, aki úgy érzi majd, hogy téged talált meg:) Sok szerencsét.

2012. júl. 26. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:

add meg a teló számod : ))))

én sose voltam rámenös se bunkó, a bunkókat kifejezetten utálom.. utalok a füves/iszákos állatokra.. akiket ovis koromba még normálisnak hittem azóta leváltam tölük :/

felhivlak én szivesen :)

2012. júl. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!