Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nőgyőgyászhoz akar vinni (? )

Nőgyőgyászhoz akar vinni (? )

Figyelt kérdés

15éves szűz lány vagyok,még nem voltam együt senkivel,viszont maszturbálni szoktam.

(ennek a kék részét tekertem le,lefertőtlenítettem,ez ilyen szösz leszedő amúgy)és tampont is használok,a szűzhártyám szinte tuti h már átszakadt.

Anya nőgyógyászhoz akar vinni.

A nőgyógyásznak mit mondjak? Nem mondhatom hogy szűz vagyok,látni fogja hogy nem. Meg a papírokra amikre ráírja hogy mibajom,ráfogja írni hogy niincs meg a szűzhártyám? Én azt sem szeretném ha anya azt hinné hogy már szexelek,de azt végképp nem hogy masztizok...ezt valahogy nagyon kínosnnak érzem. Anyának biztos hogy nemfogom elmondani...ennél semmi sem biztosabb. A nőgyógyásznak sem merem...nagyon ciki. És ha elmondja anyának..én többet ráse tunék nézni anyára...elsüllyednék.

Hogy oldjam ezt meg? léci segítsetek mert nagyon nem tudom mitcsináljak.

És egyátalán gyerek vagy rendes nődokihoz kéne mennem??

2012. júl. 21. 23:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Àtjössz,szexelünk egy jót és akkor már elmondhatod...hmmm?16/F
2012. júl. 22. 00:04
 12/17 anonim válasza:
Ez Hülyeség. :) Ha anyud Nődokihoz akar vinni nyugodt szívvel menj el. nem kell neki mondanod semmit. Ö csak annyit fog kérdezni hogy voltál-e fiúval. Nem fogja a papírjaidba/ra írni hogy már nincs szűzhártyád :) Az a fontos hogy ne hazudj neki :) De ha még nem voltál senkivel akkor nincs miért :) Viselkedj természetesen... Nagyon fogsz izgulni ez biztos :) De egyszer át kell esni mindenen. Anyukádnak meg nem kötelező elmondanod hogy szoktál maszturbálni, hisz azt minden lány szokott :)Ja és én a Tiniambullanciát javasolnám :)
2012. júl. 22. 00:13
 13/17 anonim válasza:
90%

Ha megkérdi, hogy voltál-e fiúval, mondd, hogy nem. A masztit nem fogja firtatni, ne izgulj :)

A szűzhártya a tamponhasználattól is átszakadhat vagy kitágulhat. Sőt tornászlányoknak vagy lovaglóknak a sporttól is.

2012. júl. 22. 00:15
 14/17 anonim ***** válasza:
A szűzhártyája nem egyforma két lánynak, úgyhogy nem fogja tudni, hogy a Tied eredetileg is olyan volt, hogy nagyobb rajta a nyílás vagy mástól olyan. Teljesen meg biztos nincs még eltűnve.Ne aggódj, nem fogja tudni, meg anyukádnak sem kell feltétlen bemenni veled.
2012. júl. 22. 12:10
 15/17 Daviii válasza:
Ha meg vmiért megtudná,hogy nincs szűzhártyád akkor mondja vmit,elvégre az szűzhártya(ha vékony),akkor akár biciklizéstől is átszakadhat
2012. júl. 23. 00:08
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:))
2012. júl. 23. 12:34
 17/17 anonim válasza:
Azt mondod, biztos a tampontól van, vannak akiknek a sok sportolástól is elszakad. Egy nődoki nem mondhatja el anyukádnak ha megkéred
2012. aug. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!