Anyám nőgyógyászhoz akar vinni, de én nagyon nem akarok menni! Mit tegyek?
azert nem akarsz menni mert felsz h mit mond anyukadnak?
a vizsgalat alatt ha nem akarod, anyukad nem lehet bent. es a nogyogyasz meg tudja allapitani h szuz vagy vagy sem. nem tudom h ha nem akarod, elmondhatja-e, kortol fugg de tobbnyire nem. ha 1 ujjal ujjazott, nem hiszem h a nogyogyasz azt hinni nem vagy szuz, az ujjazast kulon nem lehet megallapitani. ugyh emiatt szerintem nem kell aggodj.
ami a feher folyast illeti...nem tudom milyen es mennyi volt, de amig nincs szaga es nem barna tudtommal termeszetes es nem gon.d a biztonsag kedveert elmehetsz, de tisztazd elotte anyukadal h nem akarod h bemtn maradjon mert kellemetlenul erezned magad.
Elvileg Anyukád a váróteremben kell, hogy megvárjon, ő nem mehet be Veled a rendelésre. Az orvost köti a titoktartás. Hány éves vagy? De szerintem ha fiatal is vagy, anyukád akkor se mehet be Veled.
Az ujjazást az orvos nem tudja észrevenni, csak nagyon extrém esetben, ha valaki nagyon durván csinálta, vagy a körmével megsértett - de erre kicsi az esély.
NE félj nem 1 hanem két ujjazás sem veszi el a szüzességed ahoz elég durván fel kéne nyulni és méjebben mint egy ujj
gondolom nem dugta tövig az ujját és ha nem fáj akkor biztos nem tett benned kárt
sok sikert
14 vagyok...
és szerintem még fölösleges orvoshoz menni...
amúgy meg csak mosott... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!