Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kell fizetnem 15 évesen ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell fizetnem 15 évesen ha nőgyógyászhoz akarok menni és egyedül akarok menni hogy a szüleim ne tudják szerintetek ez megoldható?

Figyelt kérdés

15 éves vagy és már elvesztettem a szüzességem az utolsó aktus 24 napja volt a menstruációm utolsó napján, és már eltelt 28 nap az utolsó menstruációm első napja óta, és még mindig nem jött meg, attól félek, hogy terhes vagyok. A szüleimnek nem szeretném megmondani, de el szeretnék menni orvoshoz, hogy biztos legyek a dologban, mert nagyon nem szeretnék terhes lenni, de védekeztünk is és nem szakadt ki az óvszer szóval nem tudom hogy most mivan

SEGÍTSETEK!!!!

2011. márc. 14. 19:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok* bocsi csak annyira félek hogy megérek írni
2011. márc. 14. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
csinálj egy terhességi tesztet. interneten van egy csomó. ilyen ikszelős izé.
2011. márc. 14. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
válószínűleg a félelem által kiváltott stressz miatt késik, de jobb a békesség. Ha egyedül mész, akkor sem kell kifizetned, 18 év alatt az állam fizeti a TB-t (társadalombiztosítás), afelett pedig az oktatási intézmény vagy a munkáltató. Nem kell fizetned, csak vigyél TAJ kártyát! (egyébként lehet, hogy nem ártana ha a szüleid ezt a nőgyógyász helyett tőled tudnák meg!)
2011. márc. 14. 19:58
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, először én akarom megtudni az eredményt és ha nem vagyok terhes akkor nem szeretném a szüleimnek elmondani, anyukám tudja h már nem vagyok szűz csak ezt nem merem elmondani neki :S
2011. márc. 14. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
és hol lehet neten tesztet kitölteni? linket kérek légyszives
2011. márc. 14. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy terhes lennél, mivel menstruáció alatt nincs mit megtermékenyítenie a spermának.

Amúgy, ha nőgyógyászhoz mész, az sem mondhatja el a szüleidnek, hogy nem vagy szűz a beleegyezésed nélkül.

2011. márc. 14. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Terhességi teszt interneten x-szelős haha jó vicc.El ne hidd.Menj el egy drogériába és vegyél egyet.Rá kell pisilni vagy pisisbe tenni(reggeli első vizelet a legjobb).Ha két csíkos lesz akkor terhes vagy, ha csak egy akkor valószínűleg nem.
2011. márc. 14. 21:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor terhes lehetsz akkor is ha épp menstruálsz!!Spontán is előfordul peteérés.De ha használtatok gumit, nem csúszott le, nem szakadt ki, nem az aktus végén húztátok fel tehát már a behatolás előtt rajta volt a partnereden akkor nem valószínű hogy terhes lettél.Nyugi van.De azért ha félsz vegyél egy tesztet mondjuk a Rossmannban vagy DM-ben.
2011. márc. 14. 21:28
 9/14 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó

De mennyi az esélye a spontán peteérésnek? Szinte semmi. Nem kell az ördögöt a falra festeni.

2011. márc. 14. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó.Van rá esély.Ha annyira érdekel hány százalék akkor nézz utánna.Az internet tele van ezzel.Olvassgass.
2011. márc. 15. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!