Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nőgyőgyászhoz akar vinni (? )

Nőgyőgyászhoz akar vinni (? )

Figyelt kérdés

15éves szűz lány vagyok,még nem voltam együt senkivel,viszont maszturbálni szoktam.

(ennek a kék részét tekertem le,lefertőtlenítettem,ez ilyen szösz leszedő amúgy)és tampont is használok,a szűzhártyám szinte tuti h már átszakadt.

Anya nőgyógyászhoz akar vinni.

A nőgyógyásznak mit mondjak? Nem mondhatom hogy szűz vagyok,látni fogja hogy nem. Meg a papírokra amikre ráírja hogy mibajom,ráfogja írni hogy niincs meg a szűzhártyám? Én azt sem szeretném ha anya azt hinné hogy már szexelek,de azt végképp nem hogy masztizok...ezt valahogy nagyon kínosnnak érzem. Anyának biztos hogy nemfogom elmondani...ennél semmi sem biztosabb. A nőgyógyásznak sem merem...nagyon ciki. És ha elmondja anyának..én többet ráse tunék nézni anyára...elsüllyednék.

Hogy oldjam ezt meg? léci segítsetek mert nagyon nem tudom mitcsináljak.

És egyátalán gyerek vagy rendes nődokihoz kéne mennem??

2012. júl. 21. 23:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
[link] lemaradt a link bocsi:( és az elírásokért is bocsi de nagyon ideges vagyok:((
2012. júl. 21. 23:54
 2/17 anonim ***** válasza:

anyukád is masztizik sőt valoszinüleg évtizedek óta jó pár módszerrel stb... pontosan tudja hogy ez természetes dolog. Nem fogja cinknek venni..biztosan kellemetlen lesz de nem fog haragudni vagy ilyesmi.. 1 percig kinos lesz és ennyi ne aggodj ezen tul kell esni :)

Ha rákérdez szexelsz e mondd meg hogy nem és máris tudni fogja szavak nélkül is hogy mi a helyzet.. nem lesz olyan gáz :)

2012. júl. 21. 23:57
 3/17 anonim ***** válasza:
és ezt dugtad fel magadnak? melyik végét?
2012. júl. 21. 23:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért is akar anyukád nőgyógyászhoz vinni????
2012. júl. 22. 00:00
 5/17 anonim válasza:
Akkor mond azt, hogy egyszer már voltál már valakivel.
2012. júl. 22. 00:00
 6/17 anonim ***** válasza:
ne kamuzd, h sexeltél már, hanem mond, h masztizol... ha őszínte vagy, és még most tiszta vizet öntesz a pohárba, akk nem lesz később bonyodalom
2012. júl. 22. 00:01
 7/17 A kérdező kommentje:

A kék fogó részét:$

De az elég ha a nőgyógyász tudja?

nem mondja el anyának?

esküszöm inkább neki elmondom.

2012. júl. 22. 00:02
 8/17 A kérdező kommentje:

Azért akar mert szerinte már kéne.

Évente egyszer minimum.

2012. júl. 22. 00:03
 9/17 anonim ***** válasza:
a dokik álltalában megértőek szoktak lenni a tinikkel, szal elég ha neki elmondod...
2012. júl. 22. 00:03
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
Mond neki, hogy elmész majd magad ha szükség lesz rá.
2012. júl. 22. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!