Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még sosem volt barátnőm és...

Még sosem volt barátnőm és ezt cikinek tartom. Mit kell csinálnom?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm és nem tudom hogyan kell kezdeményezni . Segítene valaki akinek volt már barátnője. Hogy szólitsam meg? Miről beszélgessek vele? Hogy kerüljek a közelébe? Nem vagyok csúnya, se túl dagadt, átlagosnak mondom magam.

Ja és hogyan hívjam el randizni? Valami tipp? Még valami. Nem tudom elképzelni h egy randin miről lehet beszélgetni, mert gondolom ciki ha csöndben ülünk és kész. Légyszíves segítsetek, és csak olyan írjon aki nem akar lehurrogni, beszólni. Köszi. 14F

2012. júl. 20. 23:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
Elmondod, hogy te is szereted azt az együttest, imádod xy című számát. Ha nem ismered az együttest, akkor megkérdezed, hogy milyen zenét játszanak. Ha utálod, amit ő szeret, elég vmi udvarias válasz, hogy igen, őket ismerem, és gyorsan témát váltasz.
2012. júl. 21. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:

XD!!!! Pont Linkin Park-ot hallgatok!

Am mind a 2-en rockerek vagytok?

2012. júl. 21. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:

én szívesen írok privát üzenetben erről :) a volt barátom az osztálytársam volt így van pár tippem és egy kicsi tapasztalatom :D

15/L

2012. júl. 21. 01:15
 14/17 anonim ***** válasza:

13.!

Írnál nekem is pár tippet?

Bár nem tartom magam gáznak, de tapasztalatból sosem elég! :D

15/F

2012. júl. 21. 01:34
 15/17 A kérdező kommentje:
King Kong te barom írtam h ez volt az első ami az eszembe jutott...
2012. júl. 21. 02:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsesz... nem figyeltem!

De ha az jutott előszőr eszedbe akkor tuti hogy szereted a rockot (is)!

Szóval ha a csaj is szereti az már jó pont! :D

2012. júl. 21. 02:12
 17/17 Tafakboy válasza:
Nem,egyáltalán nem ciki.Próbálj beszélni vele fb-n,esetleg menj oda hozzá ha látod h egyedül van.Próbálj vele hülyéskedni,és ha sikerül,esetleg ő is elkezdi jó úton jársz.Gyakran írj rá facebookon,aztán egy darabig ne.Ha ír az faja.Én személy szerint nem vagyok híve a randinak,bár a barátnőm 5 éve osztálytársam,ezért volt időnk megismerni egymást bőven...:) Ha úgy érzed elég jóban vagytok akkor hívd félre,és mondd el neki mit érzel.15/f
2012. júl. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!