Még sosem volt barátnőm és ezt cikinek tartom. Mit kell csinálnom?
Még nem volt barátnőm és nem tudom hogyan kell kezdeményezni . Segítene valaki akinek volt már barátnője. Hogy szólitsam meg? Miről beszélgessek vele? Hogy kerüljek a közelébe? Nem vagyok csúnya, se túl dagadt, átlagosnak mondom magam.
Ja és hogyan hívjam el randizni? Valami tipp? Még valami. Nem tudom elképzelni h egy randin miről lehet beszélgetni, mert gondolom ciki ha csöndben ülünk és kész. Légyszíves segítsetek, és csak olyan írjon aki nem akar lehurrogni, beszólni. Köszi. 14F
LoL és az mit szóljon aki 25 éves és még nem is csókolózott?
Az tény hogy ilyenkor a fiúk már nagyban dugnak de ez szerintem nem ciki ha ennyi idősen még nem volt barátnőd.A társadalom szerint viszont ciki
Ne rögtön randizni hivd,hanem csak beszélgess vele,chaten..de ne térj rá rögtön a randira..előbb csak hivdel találkozni..de csak akkor ha már jólmegy minimum chaten a beszélgetés..másképp ne..
Próbálj hülyülni vele:D DE csak szolidan.
Walkdwithme kapitány itt bevégezte munkáját..
Ennyi idősen elég keveseknek van...
Amúgy meg elég egyértelmű...ha tetszik egy lány akkor ismerkedj meg vele, barátkozzatok össze, gondolom barátaid vannak, na pont ugyanúgy lehet egy csajjal is beszélgetni mint velük...bármiről. Ha már barátok vagytok akkor látni fogod rajta hogy érdekled-e jobban, és akkor elhívhatod randira.
hát így félig barátok vagyunk, de nem nagyon ismerjük egymást, de én érzem h nagyon vonzódok felé, körülbelül 9 hónapja vettem észre hogy vonzódok felé.
nem tudom mit cssináljak, mivel kezdeményezzem a beszélgetést, ja és az osztálytársam
de még mindig a témával vagyok bajban, nem tudom mi legyen a közös téma, az imént az egyik kommentelő azt mondta beszéljek róla a zenékről és ezt sem értettem írjam meg neki hogy:
én szia
én mi a kedvenc együttesed
ő (mondjuk azt mondja) Linkin Park (csak mondtam egy együttest)
és ezután mit mondjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!