Belebetegszem a szuzessègembe, mit csinàljak?
25 vagyok, fiù, nem vagyok kigyùrt, sem pènzes, sem cica fiù, sem rossz fiù.
3 lehetoseget làtok: prosti, öngyilkossàg, szerzetes hivatàs. Egyèb?
a 15:33-as
Nincsmit!
Ha barmi egyeb kerdesed van irj privatba.
Ha publikusan teszed fel lehet, hogy atsiklok folotte es nem tudok valaszolni.
megegyszer a 15:33-as
Es szamolj be az eredmenyeisrol privatban!
a 15:33-as megint.
valahogy eszembe jutott megint amit irtal.
nemreg szlovakiaban voltam es hat ott is csajoztam.
hiaba a szlovak magyar ellensegeskedes, nagyon konnyen be tudtam csajozni. angolul makogtam valamit egy buliban a tok ismeretlen csajoknak. mindegyik ertelmisegi volt, gimnazista, egyetemista, nem mellesleg gyonyoruek. egyik se volt elutasito,mindegyik megnyilt felem... lattak, hogy nem vagyok paraszt.
7 csajszival buliztam, aztan a legszebbel egy egyejszakas kalandba keveredtem. a csajrol annyit tudtam meg, hogy egyidos velem, gimnazista, es a nevet. persze beszelgettunk tok alap dolgokrol, olyan dolgokral amirol ha egy magyar csajjal beszelgetsz elkuld melegebb eghajlatra. es nem nem volt ilyen bulikur.va. egyaltalan nem.
a dolog vegen kiderult,hogy hosszabb tavra tervezne velem, erre en annyit mondtam szereny angoltudasommal: not working this thing, i go hungary next day. picit szarul esett neki, hogy egy ejszakara kellett nekem. utana nemtom, hogy mit mondott a tobbi lanynak mert egyszeruen otthagytam oket.
de amit ezzel mondani akarok:
nem velunk ferfiakkal van a gond, hanem a magyar lanyok szalltak el.
atlagos pasi (en is az vagyok) aki, nem ilyen kigyurt allat jokepu, nem kogazdag az ma senkinek sem kell. bar en ezt a dolgot kompenzalom a jo dumammal, magabiztosagommal, pozitiv megjelenesemmel, osszeszedetsegemmel, eretsegemmel, komolysagommal es ha kell humorral.
szlovakiaban a lanyok egyaltalan nem olyanok. ott a tok atlagos, rendes sracnak is lehet bombazo noje. ugyanis en azon az esten bombazo csajokhoz mentem oda, atlagos kulsovel, normalisan. es egyik sem utasitott el. ott meg az emberi ertekek szamitanak. es mit csinaltam? semmit. koszontem es beindult a dolog. magyarorszagon ez edeskeves.
igen, aznap este eletem legszebb nojevel voltam egyutt. tobb baratnom volt mar de az a szlovak csaj. felejthetetlen volt. eletem legcsodalatosabb noje mind belsoleg, mind kulsoleg. belementem volna a kapcsolatba ha nem lenne koztunk ez az oriasi tavolsag es a nyelvtudas hianya mindkettonk reszerol. o szlovakul tudott, angolul picit. en magyarul, angolul szinten picit, kb annyit mint o. es ez is problema.
kesobb eszembejutott mikor nezegettem a kepet a telefonomon hazafele. na o az akivel szivesen leelnem az eletemet. es nem csak azert mert szep, hanem a belso ertekei miatt is. nekem az is szamit, hogy szep legyen a baratnom, ne szegyeljem masok elol, ne undorodjak hozzanyulni. lehet, hogy gyerekes de csak szep lanyokkal vagy tarsasagukkal erzem jol magam.
ezutan utanajartam a dolognak. nem nekem volt szerencsem szlovakiaban. a kulfoldon elo nok nem ilyen gec.ik (elnezest de ez az igazsag). sajnos nallunk magyaroknal vannak ilyen gyerekes pic.sak.
de tudod egy lanyra ha ranezel lehet latni, hogy milyen ember.
sokan mondjak, hogy nagyon jo emberismero vagyok. en azonnal latom egy lany/no tekinteten, hogy milyen ember. egszeruen latszik a szemen mosolyan, non-verbalis kommunikaciojabol is. ennek az emberismeresnek szenteltem eletem 3 honapjat. kutattam, olvastam, gyakoroltam eles terepen is a dolgot. megerte? nagyon nagyon. oriasi tudast szereztem mind emberismeresben, mind onkontrollban, szellemi vitakban. ezt a tudast tulajdonkeppen azzal a cellal akaartam megszerezni, hogy segitsen a csajozasban. es segit rengeteget, hogy mondjuk latod a csajon, hogy tetszik neki amirol beszelsz. azt is latod ha valami baja van amit titkol masok elol es ezt az egyszeru ember nem veszi eszre csak az aki utananezett a dolgoknak. volt olyam baratnom akit meglattam az utcan, megtetszett. odamentem hozza. szia mi a bajod? xy vagyok. te? en yx. hat nincs semmi bajom. de van bajod. tudom latszik rajtad. beszeljuk meg. es igy ment tovabb. es ebbol egy kapcsolat lett. es o is szep lany volt.
es meg rengeteg mas dologban is segitett de az nem ide tartozik.
szoval en a csajozas dolgot ugyanugy kezdtem mint te. egy nagy nulla voltam. ekkor elkezdtem tudomanyos oldalrol nezni a nok cselekedeteit, gondolkodasat. munkamnak mar ket het utan meglett az elso gyumolcse. az elso baratnom, o foleg tapasztalatszerzesre volt jo. amolyan kiserleti nyulnak. lehet, hogy csunya dolog de ez van.
ezutan egyre jobb lettem, ereztem, hogy mit hogyan kell. ma mar ha szamadatokkal akarom kifejezni a sikeremet akkor 10 korombeli lanybol ugy nyolccal tudok barati kapcsolatot teremteni, ebbol a nyolcbol ketto siman lehet a baratnom.
es ez a tiz lany akit veszunk mind nekem szimpatikus ertelmes lany.
elnezest a rossz fogalmazasert, keso este van, telorol vagyok. remelem azert erted amit irtam.
sok szerencset, joejt!
ja es igen a szlovak csaj egy olyan lany akire buszke lennel a szuleim elott, barataim elott. tudod o az a no. es mar banom, hogy elutasitottam.
ezt a csajozas dolgot 15,5 evesen kezdtem, most leszek 17.
es meg egy dolog amit ferfi tarsaimmal/tarsasagomban tapasztaltam.
egyszeruen irigyek ram, hogy halal lazan szerzek jo noket. ok meg nem tesznek semmit varnak, aztan ha unjak a varakozast odamennek bunko modon egy csajhoz aki termeszetesen elkuldi oket. ok azok az eletkeptelen fas.zol akikbol rengeteg van es nem hajlandoak semmit sem tenni.
emiatt a dolog miatt az osztalykozosseg kiutalt engem. egyszeruen irigysegbol. amikor meg hivtam oket, hogy menjunk el csajozni mind beszari volt es egyik sem jott el.
fiu kozepiskolaba jarok elvetve akad egyket lany, de a mi osztalyunkban egy sincs. es nem szakmunkasba, szakkozepbe. mondjuk magasan en vagyok a legertelmesebb, legkulturaltabb abban a suliban minden teren.
de csak ott. ott egy atlag fiu atlag felettinek szamit mert ott csak taplok vannak.
Belebetegszem a szuzessègembe, mit csinàljak?
25 vagyok, fiù, nem vagyok kigyùrt, sem pènzes, sem cica fiù, sem rossz fiù.
3 lehetoseget làtok: prosti, öngyilkossàg, szerzetes hivatàs. Egyèb?
anyám vasutas
butavagy mint a pásztor ostora ami a két lábaközt leng
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!