Nektek hogyan történt az első alkalom?
18-as, mikor tudtad meg, hogy a 16. vagy? nem zavart?
hogy védekeztetek? hány menet volt, elég jó tudtál lenni egy ilyen sokat tapasztalt nőnek?
Június 14én jöttünk össze a barátommal,és augusztus 16-án feküdtünk le először. Én már júliusban is leszerettem volna vele,de ő kicsit félénkebb volt,mint én,fiú létére,úgyhogy ekkor sikerült elsőre megtörténnie az aktusnak. Mindkettőnknek az első volt egymással. Nála csodásabb fiút el sem tudnék képzelni,akivel megtörténhetett. A legfigyelmesebb,legcsodásabb. Leírom picit bővebben! :)
Előtte picit ittunk,de igazából nem terveztük,hogy megtörténik. Két üveg pezsgőt benyakaltunk,jó meleg nyári este vol. A szülei nyaralni voltak,így három napig kettesben voltunk náluk. A pezsgő után elkezdtünk csókolózni,simogatni egymást,s szép sorjában levenni a ruhadarabokat egymásról. Persze ez hosszadalmas volt,mert még mindketten szégyellősek voltunk egymás előtt,de mindketten rettenetesen vágytunk már egymásra. Utána még sokáig mesztelenül feküdtünk egymáson,csókolózva.
Egy idő után lejjebb tévedt,és elkezdte szájjal izgatni a csiklóm,ami csodálatos volt,annyira,hogy inkább le is állítottam,és átvettem én az irányítást! A számba vettem a kukiát,és elkezdtem kényeztetni. Pár percig csak,amíg teljesen meg nem keményedett neki. Utána ismét csókolóztunk,végig rajtam feküdt,és éreztem a testét magamon,az illatát,a szívverését. Már annyira kívántam,hogy azt nem lehet szavakba önteni,és megfogtam a kukiját,és a hüvelynyílásomhoz vezettem. Nagyon lassan elkezdte betolni. Tényleg óvatosan,hiszen elsők voltunk,én szűk voltam,izgultam,ő pedig az izgalomtól hatalmasra duzzadt. Többszöri lassú,figyelmes lökés után,végre magamban tudhattam. Csodálatos érzés járt át. Pár pillanatra úgy maradtunk,és megkérdezte,hogy jól vagyok-e? Fáj-e? Minden rendben van-e,és folytathatja-e? Mire én a gyönyörtől a szavakat sem találtam,csak bólogattam neki. Hosszú percekig szép lassan mozgott bennem,s én a csípőmet mozgattam,hogy minél mélyebben hatoljon belém,minél inkább magaménak tudhassam a Szerelmem. Ahogy érezte,hogy tényleg nem érzek fájdalmat,egyre inkább hevesebben mozgott,gyorsabban,s én csak halk nyögésekkel nyugtáztam neki,hogy ilyen csodás dolgot még életemben nem éltem át. Közben figyelmeztetett,hogy óvszert kéne húznia,addig kihúzza belőlem. Felelőtlenü hangzik,de kérletlem,hogy ne,folytassuk. Úgy éreztem,hogyha kihúzza belőlem a péniszét,megfosztanak valamelyik tesrtészemtől. Addig,addig kérleltem mire nagynehezen belement,és mondta,hogy akkor mielőtt elmenne,kihúzza. Jóval előtte.
Több,mint egy óra hosszáig szeretkeztünk,majd egyszer csak a gyönyör közepette kihúzódott belőlem,s a hasamra élvezett. Én sajnos az első szexuális együttlétkor nem éltem át orgazmust,de a harmadiktól kezdve szinte mindig! Annyira csodálatos a mai napig a szex vele,hogy azt el sem tudom mondani. Ő az én Szerelmem,akit a világon a legjobban szeretek. Csodálatos vele minden pillanat. Ő most töltötte a 18.születésnapját,én pedig a 17.et!
16 éves voltam, a barátom 18. Első komolyabb kapcsolatom volt, 6 hónapja voltunk együtt, mikor megtörtént. Nekem az volt az első, neki nem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!