Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek hogyan történt az első...

Nektek hogyan történt az első alkalom?

Figyelt kérdés
Egy rövid történetre vagyok kíváncsi, kort, nemet, és azt hogy hány évesen történt, írjátok le légyszi.

2012. júl. 9. 17:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

14,5 voltam, hétvégére lementünk nyaralóba (2 hónapja jártunk), azt ott végre összehoztuk (előtte nem ment, mert fájt, csak petting volt), de akkor ott sikerült hála Jó Istennek, mert régóta vártam már azt a pillanatot.

Utána nagyon jól éreztem magam, megkönnyebbültem, megszabadultam egy tehertől (bocs, tudom, más nem így gondolja, de nekem túl sok minden hozzájárult, hogy annak érezzem.)

24L

(nem ő volt az egyetlen az életemben, de még tart a kapcsolat)

2012. júl. 11. 10:05
 12/30 anonim ***** válasza:
36%
13 voltam, erdei suli nekünk , 9.eseknek meg gólyatábor (ugyanott) na már régóta szereles voltam az egyik gyerekbe és sokszor flörtöltem vele. egyik este tábortűz volt mindenki összegyűlt és mályvacukrot sütöttünk. aztán ő felállt és intett nekem hogy menyjek utána.... persze alig bírtam a bőrömben maradni hogy elhívott.:) faházakban voltunk és 5ágyas szobák voltak. na az ő szobánába akartunk menni, de ott volt az egyik haverja, ezért lementünkatópartra és leültünk egy padra. én jó mélyen az ölébe ültem amitől persze egyből sziklává változott a farka;) utána elkezdett simogatni, benyúlt a bugyimba, ott is simogatott és levetkőztünk és belémhatolt*-* életem legyszebb èlménye:$
2012. júl. 14. 01:54
 13/30 anonim ***** válasza:
30%
ja és 14/l
2012. júl. 14. 01:54
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
4-es, hány évesek voltatok? a lány mennyire volt tapasztalt? ő is élvezte? lett folytatása?
2012. aug. 6. 00:09
 15/30 anonim válasza:
65%
12/L vagyok ő 17/F tóparton ültünk és belenyúlt a bugyimba én a gatyájába. először nem ment jól ..xd megkérdezte hogy bent van már? mondom nem tudom.. de végül sikerült.:) ő is szűz volt
2012. aug. 7. 21:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

A neved BOYka dologra válaszolva: EMBEREK TI NEMISMERITEK YOURI BOYKÁT? VITATHATATLAN? HE? NEM LÁTTÁTOK? a világ legjobb trilógája.. :O szánalmas.

Amúgy még szűz vagyok, de nem gyökér.:DD

15/L

2012. aug. 7. 21:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
YURI* :)
2012. aug. 7. 21:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es: Én 19 voltam, ő 21, neki a 16. partnere. Aktus előtt kinyaltam, akkor elélvezett, utána pedig elmondta, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, úgyhogy nem kell "strapálnom magam". Később írt egy sms-t, de nem volt kedvem találkozni vele.
2012. aug. 14. 16:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
21:08-as: Ha kicsit idősebb lennél elvennélek feleségül,te vagy az igazi! :)
2012. aug. 14. 17:24
 20/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a sztorikat, érdekes olvasni őket, boyka az "elveszlek feleségül" dologgal buktál le, de azért kösz hogy annyit írtál ;)
2012. aug. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!