Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek hogyan történt az első...

Nektek hogyan történt az első alkalom?

Figyelt kérdés
Egy rövid történetre vagyok kíváncsi, kort, nemet, és azt hogy hány évesen történt, írjátok le légyszi.

2012. júl. 9. 17:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
4%
Miért? Miért kell ez neked?
2012. júl. 9. 17:15
 2/30 galen malek ***** válasza:
62%
csak nem el akarod veszteni? :)
2012. júl. 9. 17:17
 3/30 galen malek ***** válasza:
40%
írhatsz privátot is :)
2012. júl. 9. 17:21
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
19 éves voltam (fiú vagyok). Egy pár hete megismert lányhaverféleséggel voltam kettesben a nyári szállásán, ki akart menni a Margitszigetre, de előtte lezuhanyzott. Fürdőruhában jött vissza, kötözködni kezdtem vele, hogy száraz a lába, bekentem testápolóval, majd a combját is, egyre ráutalóbban haladva a kezemmel a bugyija felé. Elértem a kívánt hatást, a többi pedig már jött magától.
2012. júl. 9. 17:22
 5/30 anonim ***** válasza:
20%
ö vendég volt és én táncoltam neki:)
2012. júl. 9. 17:22
 6/30 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem azt nem itt fogom most neked leírni. :)
2012. júl. 9. 17:41
 7/30 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból kérdezem, hogy ki hogyan oldotta meg, persze nem kell válaszolni, de olyan kérdések is vannak ezen az oldalon, amikhez képest ez semmi :D
2012. júl. 9. 17:53
 8/30 anonim ***** válasza:
50%
Találkoztunk,beszélgettünk,elvoltunk kb. két hétig.Ne gondoltam ilyesmire vele kapcsolatban,aztán eljött az a bizonyos este.Fent voltunk nálunk kettesben,kérte,hogy kötözzem le a kezeit,hogy ki tud e szabadulni,nem tudott,levágtam a kötelet.Aztán ő kötözött meg,én sem tudtam kiszabadulni,főleg,hogy a lábaimat is lekötötte.A kezeimet az ágy támlájához,a lábaimat pedig az ágy lábához.Gyakorlatilag álltam előre hajolva,akkor kiment a konyhába,hozott egy kést és levágta rólam a nadrágot,de akkor már ordította,hogy mit képzel?! És akkor rá is jöttem,hogy a beceneve miért Dolor,vagyis kín,amikor a mutató ujjával mindenféle előzetes nélkül erőből felnyúlt sajgó végbelembe.Felüvöltöttem,sikoltottam a kegyetlen fájdalomtól,de már előre készülhetett,mert azzal a széles ragasztóval körbetekerte a számat.Egy darabig ilyen kegyetlen módon tágított,mialatt én szinte elájultam az iszonyatos szenvedéstől.Aztán surrant a slicce,kivette ágaskodó hímtagját és megmutatta nekem.újabb sírógörcs kapott el amikor megláttam hatalmas szerszámot és bevillant a felismerés: ezt be fogja nyomni!Be is nyomakodott belém a hatalmas lüktetésektől még elviselhetetlenebb hímtag,szakító fájdalmat éreztem ,olyat,mintha tűket ürítettem volna,ekkor talán vagy sokkot kaphattam,vagy elvesztettem az emlékezetemet.Úgy ébredtem fel másnap reggel,hogy tág ánuszrózsával pokoli kínok közt fekszem a szőnyegen és 5 napig csak hason fekve tudtam létezni.
2012. júl. 9. 18:18
 9/30 A kérdező kommentje:
van fantáziád... ne haragudj, de ezt most nem hiszem el, főleg hogy a neved BOYka
2012. júl. 9. 18:27
 10/30 anonim válasza:
88%
már nem azért, de nem lehet pasi? ha úgyis seggbe ment, akkor lehet az. :)) a BOY-ka.
2012. júl. 9. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!