Nektek hogyan történt az első alkalom?
Figyelt kérdés
Egy rövid történetre vagyok kíváncsi, kort, nemet, és azt hogy hány évesen történt, írjátok le légyszi.2012. júl. 9. 17:12
2/30 galen malek válasza:
csak nem el akarod veszteni? :)
4/30 anonim válasza:
19 éves voltam (fiú vagyok). Egy pár hete megismert lányhaverféleséggel voltam kettesben a nyári szállásán, ki akart menni a Margitszigetre, de előtte lezuhanyzott. Fürdőruhában jött vissza, kötözködni kezdtem vele, hogy száraz a lába, bekentem testápolóval, majd a combját is, egyre ráutalóbban haladva a kezemmel a bugyija felé. Elértem a kívánt hatást, a többi pedig már jött magától.
5/30 anonim válasza:
ö vendég volt és én táncoltam neki:)
6/30 anonim válasza:
Szerintem azt nem itt fogom most neked leírni. :)
7/30 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból kérdezem, hogy ki hogyan oldotta meg, persze nem kell válaszolni, de olyan kérdések is vannak ezen az oldalon, amikhez képest ez semmi :D
2012. júl. 9. 17:53
8/30 anonim válasza:
Találkoztunk,beszélgettünk,elvoltunk kb. két hétig.Ne gondoltam ilyesmire vele kapcsolatban,aztán eljött az a bizonyos este.Fent voltunk nálunk kettesben,kérte,hogy kötözzem le a kezeit,hogy ki tud e szabadulni,nem tudott,levágtam a kötelet.Aztán ő kötözött meg,én sem tudtam kiszabadulni,főleg,hogy a lábaimat is lekötötte.A kezeimet az ágy támlájához,a lábaimat pedig az ágy lábához.Gyakorlatilag álltam előre hajolva,akkor kiment a konyhába,hozott egy kést és levágta rólam a nadrágot,de akkor már ordította,hogy mit képzel?! És akkor rá is jöttem,hogy a beceneve miért Dolor,vagyis kín,amikor a mutató ujjával mindenféle előzetes nélkül erőből felnyúlt sajgó végbelembe.Felüvöltöttem,sikoltottam a kegyetlen fájdalomtól,de már előre készülhetett,mert azzal a széles ragasztóval körbetekerte a számat.Egy darabig ilyen kegyetlen módon tágított,mialatt én szinte elájultam az iszonyatos szenvedéstől.Aztán surrant a slicce,kivette ágaskodó hímtagját és megmutatta nekem.újabb sírógörcs kapott el amikor megláttam hatalmas szerszámot és bevillant a felismerés: ezt be fogja nyomni!Be is nyomakodott belém a hatalmas lüktetésektől még elviselhetetlenebb hímtag,szakító fájdalmat éreztem ,olyat,mintha tűket ürítettem volna,ekkor talán vagy sokkot kaphattam,vagy elvesztettem az emlékezetemet.Úgy ébredtem fel másnap reggel,hogy tág ánuszrózsával pokoli kínok közt fekszem a szőnyegen és 5 napig csak hason fekve tudtam létezni.
9/30 A kérdező kommentje:
van fantáziád... ne haragudj, de ezt most nem hiszem el, főleg hogy a neved BOYka
2012. júl. 9. 18:27
10/30 anonim válasza:
már nem azért, de nem lehet pasi? ha úgyis seggbe ment, akkor lehet az. :)) a BOY-ka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!