Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? Miért 'félek'...

Mit csináljak? Miért 'félek' ennyire?

Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt,16 évesek vagyunk és mindketten szüzek.Az utóbbi időben elkezdtünk pettingelni,de az a baj,hogy eddig mindig ő kényeztetett engem,én őt még soha.Amikor úgy adódik alkalom,mindig történik valami,de én soha nem viszonyoztam eddig még és már olyan rosszul érzem magam miatta.Pedig amikor ő csinálja nekem,mindig arra gondolok,hogy : na most én jövök,mégsem úgy alakul soha. Egyszerűen félek még hozzáérni is és fogalmam sincs ez miért van. Olyan feszült vagyok és nem tudnám elengedni magam,pedig tényleg olyan szívesen okoznék neki már örömöt és úgy szeretném,ha látnám,hogy neki is jó és ő is élvezi,nem csak én. Hogyan tudom megoldani,hogy ne legyek ilyen gátlásos? Mit csináljak?
2012. júl. 9. 07:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam, ha akarsz írhatsz privit és bővebben mesélek, hogy nekem hogy s mint volt, mivel én is féltem hozzáérni. 1 hete értem hozzá először csórén, pedig már több mint 1 hónapja élünk szexuális életet.
2012. júl. 9. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!