Mit csináljak? Miért 'félek' ennyire?
Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt,16 évesek vagyunk és mindketten szüzek.Az utóbbi időben elkezdtünk pettingelni,de az a baj,hogy eddig mindig ő kényeztetett engem,én őt még soha.Amikor úgy adódik alkalom,mindig történik valami,de én soha nem viszonyoztam eddig még és már olyan rosszul érzem magam miatta.Pedig amikor ő csinálja nekem,mindig arra gondolok,hogy : na most én jövök,mégsem úgy alakul soha. Egyszerűen félek még hozzáérni is és fogalmam sincs ez miért van. Olyan feszült vagyok és nem tudnám elengedni magam,pedig tényleg olyan szívesen okoznék neki már örömöt és úgy szeretném,ha látnám,hogy neki is jó és ő is élvezi,nem csak én. Hogyan tudom megoldani,hogy ne legyek ilyen gátlásos? Mit csináljak?2012. júl. 9. 07:24
2/11 anonim válasza:
Félsz hozzáérni a sráchoz? Csőrözni sem szoktatok?
3/11 anonim válasza:
mert te ilyen vagy! próbáld ki egyszer és utána vélekedj, ha egyszer kipróbálod lehet annyira rákapsz, hogy le sem akarsz majd állni. :D
4/11 A kérdező kommentje:
nem a sráchoz félek hozzáérni..
2012. júl. 9. 07:32
6/11 A kérdező kommentje:
a farkához..
2012. júl. 9. 07:39
7/11 anonim válasza:
Talán még túl korai neked. Ha már kész vagy rá, akkor alig várod, hogy a kezedbe vehesd.
8/11 galen malek válasza:
én a helyedben odatenném magam mert a srác előbb utóbb megunja majd és odébbáll :)
9/11 anonim válasza:
Ha 9 hónapja együtt vagytok, akkor jól ismeritek egymást, megbízol benne, nem? Mondd el neki, hogy mit érzel.
Egyébként attól, hogy hozzáérsz a farkához, még semmi világrengető változás nem fog bekövetkezni, nem kell parázni. Érj csak hozzá egy-két másodpercre, ha nagyon ijesztő, utána el is engedheted.:)
10/11 anonim válasza:
Lassan vezesd bele magad a dolgokba. Először csak gatyán keresztül,majd finoman rétegenként beljebb mész. ;)) először ha úgy van csak simíts végig rajta, hogy úgymond "szokd" a dolgot. Hidd el,idővel már ilyen gondod nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!