Nem gondoljátok, hogy kifejezetten szeretik ezek a tapasztalatlan fiúk a bántásokat?
Jobb volt régen, mert akkor is jártak kuplerájba, de legalább nem beszéltek róla. Csendesen magukban tartották. Maximum a böszme, pletykafészek szomszédnéni tudta, és ujságolta el a fél világnak.
Egyébként van egy előnye, ha az embernek nincsenek barátai. Nem tartozik senkinek elszámolással. Ez a hazudnék, de nincs kinek szindrómája egyébként.
Szerintem nem volt jobb régen, de kinek hogy. :)
Én tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, amerre egyre inkább tartanak a dolgok.
No, nem minden szempontból. ;D Csak úgy, nagyjából!
"Jobb volt régen"
Na majd akkor nősz fel "magadhoz" tökéletesen, ha őszintén ki tudod mondani: MOST a legjobb. :)
Néha meglepődöm az embereken. Milyen fontos nekik a "társ". Kitudja, hányféle okból?
De te legalább eljutottál valahonnan, valahová. :)
Én sosem meditáltam. :)
De nem az számít, hogyan kerültünk valahová, hanem, hogy eljutunk-e oda. :)
,,Én tökéletesen meg vagyok elégedve azzal, amerre egyre inkább tartanak a dolgok."
Én meg marhára nem, mert ennek a szuper mai világnak köszönhetően 24 éves szűz fiúként csakis prostituáltnál van esélyem elveszteni az ártatlanságomat. Az átlagos nők rühellnek, mert tapasztalatlan vagyok, és kerülnek is, mint valami fertőző beteget.
Na, én írtam azt! Képzeld, ha egyébként helyes, és minden rendben vele, nekem semmi bajom a szüzekkel. Sőt! :) Már több fiúm is volt, aki szűz.
De aranyosak, kedvesek.
Régen az volt a különbség, hogy szinte minden pasi garantáltan "feleséghez" jutott (elveszteni ott is főleg prostival volt esély!), mert a nők marhára férjhez akartak menni, mindegy kihez. Viszont évekig udvarolni kellett ahhoz, hogy hozzá nyúlhass, mert ott ültek a szülők. Míg a "legény" a "lányhoz" járt.
Vagy nem tudom, mennyire rég az, amire gondolsz. Viszont te nyugodtan visszaköltözhetsz oda. :)
Mégiscsak akadnak olyan dolgok ebben a modern világban, ami miatt nem szándékozok visszautazni, másrészt nem is lehetséges. :)
Valószínűleg én vagyok hibás abban, hogy még nem volt kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!