Nem gondoljátok, hogy kifejezetten szeretik ezek a tapasztalatlan fiúk a bántásokat?
A 2-dik válaszoló vagyok. Igen, tudom, hogy bennem is van hiba, alacsony, vékony vagyok és szerintem még ronda is arcra. Így csak a nekem nem tetsző lányoknál lenne esélyem, vagy még azoknál sem. Én szerintem nem nagy igény, hogy egy lány vékony, normál súlyú legyen és arcra vonzódjak hozá, a jellem meg úgyis fontosabb utána.
De a lányoknak ennél sokkal hatalmasabb igényeik vannak, amit nem is kezdenék el itt felsorolni, mert úgyis én lennék a szörnyetegnek kikiáltva, aki egyébként mrá két éve nem is tévézik, max híradó időnként.
Különben jó, hogy feltetted. Elég vicces volt már minden nap az ezernyi kérdést olvasgatni azoktól a kreált kifogásokról, miért nincs valakinek barátnője. :)
Főleg amiket belemagyaráztak! :D
Egyrészt nem mindenkinél ér véget ez a helyzet.
Másrészt ha a gyerekkorában, kamaszkorában olyan élmények élték, akkor könnyen kialakulhatott náluk egy negatív hozzáállás, ami ráadásul negatív élmények sorát váltja ki - ebből a kerékből azért elég nehéz kiszabadulni.
Bejátszik emellett az is, hogy ezt a helyzetet már ismerik, valamilyen szintű biztonságot nyújt nekik, míg ha össze kéne jönni egy igazi nővel, és ott férfiként teljesíteni egy csomó új helyzetben, akkor az már ijesztően új helyzet lenne, ez félelmet kelt bennük. Tehát biztonságosabb tovább dagonyázni az önsajnálatban.
Emberek vannak. Nők, férfiak. Bizonytalanok, vagy kevésbé bizonytalanok. A lényeg: hogy tudjanak felnőni "önmagukhoz". :)
Felesleges ennyi "kasztra" bontani őket, szerintem. Nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!