Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem gondoljátok, hogy kifejeze...

Nem gondoljátok, hogy kifejezetten szeretik ezek a tapasztalatlan fiúk a bántásokat?

Figyelt kérdés
Szeretnek keseregni, panaszkodni, hogy miért szüzek, miért nincs barátnőjük, és ami a lényeg, hogy valahol élvezik, ha lúzernek, baleknek titulálják őket. Ez a fixa ideájuk, hogy számukra nem terem babér, ők az örök vesztesek, szapulják, alázzák csak őket. Pedig mélyen tudják, hogy ez nem jelent semmit, csak aktuális helyzet, egyszer úgyis véget ér. Mégis mazochisták lennének? Élvezik az úgyn. szenvedést? Inkább legyenek egyedül, hogy legyen miről panaszodni. És főleg, hogy szidják a nőket, rájuk vetítsék a ki nem élt gátlásaikat, vágyaikat.

2012. júl. 8. 18:16
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

A 2-dik válaszoló vagyok. Igen, tudom, hogy bennem is van hiba, alacsony, vékony vagyok és szerintem még ronda is arcra. Így csak a nekem nem tetsző lányoknál lenne esélyem, vagy még azoknál sem. Én szerintem nem nagy igény, hogy egy lány vékony, normál súlyú legyen és arcra vonzódjak hozá, a jellem meg úgyis fontosabb utána.

De a lányoknak ennél sokkal hatalmasabb igényeik vannak, amit nem is kezdenék el itt felsorolni, mert úgyis én lennék a szörnyetegnek kikiáltva, aki egyébként mrá két éve nem is tévézik, max híradó időnként.

2012. júl. 9. 03:15
 12/30 anonim ***** válasza:
A vékony/alacsony pedig nagyon megy most (szép, vonzó lányok körében is)! A többit nem tudom, milyen vagy.
2012. júl. 9. 08:48
 13/30 anonim ***** válasza:
Én is látok ám vékony és alacsony ürgéket szép lányokkal, nőkkel. Talán hátrányból indulnak az alkatuk miatt, de általában nekik is sikerül nőt fogni.
2012. júl. 9. 10:09
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem hátránnyal, lassan már előnnyel. :) /Hallottam már szép lányról, aki azért utasított vissza fiút, mert túl nagydarab, kigyúrt- pedig nem 120 kg volt/ ;D
2012. júl. 9. 10:13
 15/30 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert volt idő bizony, hogy én is ebben a cipőben jártam, tehát másokat hibáztattam a sikertelenségemért, szüleimet, vagy a lányokat. És valahol kéjes érzéseket váltott ki belőlem, ha szerencsétlennek, baleknek neveztek. Ennek már vége. Jelenleg sokkal jobban vagyok. Továbbra sem sikerült összejönnöm azóta senkivel, de már nem zavar, és nem is hibáztatok senkit. Már magamat sem ostorozom, annak sincs sok értelme. Egyébként 24 éves vagyok. If anyone cares.
2012. júl. 9. 14:44
 16/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok. :) Örülök "neked". :)
2012. júl. 9. 14:53
 17/30 anonim ***** válasza:

Különben jó, hogy feltetted. Elég vicces volt már minden nap az ezernyi kérdést olvasgatni azoktól a kreált kifogásokról, miért nincs valakinek barátnője. :)

Főleg amiket belemagyaráztak! :D

2012. júl. 9. 14:59
 18/30 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem mindenkinél ér véget ez a helyzet.

Másrészt ha a gyerekkorában, kamaszkorában olyan élmények élték, akkor könnyen kialakulhatott náluk egy negatív hozzáállás, ami ráadásul negatív élmények sorát váltja ki - ebből a kerékből azért elég nehéz kiszabadulni.

Bejátszik emellett az is, hogy ezt a helyzetet már ismerik, valamilyen szintű biztonságot nyújt nekik, míg ha össze kéne jönni egy igazi nővel, és ott férfiként teljesíteni egy csomó új helyzetben, akkor az már ijesztően új helyzet lenne, ez félelmet kelt bennük. Tehát biztonságosabb tovább dagonyázni az önsajnálatban.

2012. júl. 9. 15:01
 19/30 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként nincsenek férfiak, csak jó színészek. Pl. Kulka János. Igen néhányan esetleg olyan ügyesek, hogy tényleg úgy tetszik, mintha férfiak lennének. Közben meg ugyanúgy bizonytalan srácok, mint bárki más.
2012. júl. 9. 15:16
 20/30 anonim ***** válasza:

Emberek vannak. Nők, férfiak. Bizonytalanok, vagy kevésbé bizonytalanok. A lényeg: hogy tudjanak felnőni "önmagukhoz". :)

Felesleges ennyi "kasztra" bontani őket, szerintem. Nem ez a lényeg.

2012. júl. 9. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!