Hátrány, hogy tapasztalatlan vagyok? Mennyire?
Figyelt kérdés
Nekem a jelenlegi barátom az első párom,még sose jártam senkivel előtte.Szóval még elég tapasztalatlan vagyok minden téren,ő viszont tapasztalt,mert egy kicsit sok barátnője volt már...
De le szeretnék feküdni vele,csak nem tudom,hogy mennyire zavar ez egy fiút.
2012. ápr. 22. 19:45
1/4 anonim válasza:
beszéljétek meg.
legyél őszinte, úgyis észre veszi, hogy ha azt hazudod, hogy már nem vagy szűz.
de szerintem még örülni fog, hogy nem egy kiélt krva vagy:D
2/4 anonim válasza:
szerintem nem hátrány hogy szűz vagy még,sőtt előny.de gondold meg hogy kivel veszted el mert ha ez a kapcsolatod ezután valamiért zátonyra fut akkor lehet bánni fogod,hogy vele is lefeküdtél. tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Szűzként én örülnék ha "beavatna" egy tapasztalt lány. De ha nem lennék szűz akkor viszont én örülnék ha "beavathatnék" egy szűz lányt :D. F/19
4/4 anonim válasza:
a tapasztalatlanság inkább áldás ez elején :)
szerintem a fiút nem zavarja, mert ő mutathatja meg, ahogy ő szeretné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!