Mit hogyan csináljak ha teljesen tapasztalatlan vagyok? (bővebben)
Sziasztok,
összejöttem egy sráccal, nagyon jól megvagyunk. Már megemlítette hogyha a szexet nem is engedem, lehetne legalább valami előjáték/petting.
Én ebben benne is vagyok szívesen mert már tényleg kéne:))
Szeretném hogy jól érezze magát, nagyon jól... Viszont én még teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren. ://
Fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni és nem akarok bénázni... Mit tegyek? Tudtok tanácsokat adni mit hogy? :)
(Azt semmiképp nem fogom neki elmondani hogy teljesen laikus vagyok egyelőre a témában, szeretném ha ez az én titkom maradna.)
Köszönöm a válaszokat. :))
ELmodom:
Én 20 évesen láttam f@szt először. Igen. Tehát én 20 évesen teljesen laikus voltam a témában. Hogy mit tettem?
Szóltam neki, hogy nem tudom ,hogyan kell és vezesse a kezem, vagy mondja el mit tegyek. És így is lett. Többet nem kellett mondania, hogy mit tegyen mert tudtam magamtól is.
Szánalmas, hogy nem mered magad kiadni, Hisz ennek ez a lényege kislány! Ha valakivel már megengedett az intim viszony akkor minek titkolózni? Az esélyt is elveszed magadtól, hogy rendes kapcsolatod legyen, mert nincs köztetek bizalom! Utána meg sírsz, hogy nem működik a kapcsolat.
:P
eloszor is hany evesek vagytok?
amugy nem kell felni.. ezt nem lehet betanitani ..ez jonmagatol
szerintem mond meg neki hogy még nincs tapasztalatod ezen a téren.
én pld örülnék ha én ˛˛avathatnék be'' egy lányt.
nem hiszem hogy probléma lenne ha tapasztalatlan vagy.
egyébként azt jó lenne tudni hogy a barátodnak milyen tapasztalata van, mert ha neki már volt szexuális élménye akkor biztos tud segíteni neked, mit hogyan.
18 vagyok. Neki van tapasztalata, nagy csajozós :'))
Semmiképp nem fogom neki elmondani! Ezt ne is tanácsoljátok legyetek szívesek mert ki is írtam hogy kizárt, inkább segítsetek. :)
A többi hogy esetleg elítéltek mert nem mondom el neki nem érdekel. Köszi.
Én nem ítélek csak szimplán olyan az eseted, mint egy 120 kilós embernek azt tanácsolni, hogy ne egyen csokit, mert hizlal. :P
Nekem azzal nem ártasz, hogy magadnak csinálod a hülyeséget.
Ha nem mondod el, az neked lesz ciki, mert azt fogja hinni, hogy szimplán csak béna vagy. De most komolyan! Ha megmondod mi van, akkor szépen rávezet a dologra, DE ha azt hiszi, hogy már van tapasztalatod és úgy bénázol, hát az ciki.
Mi hiába is mondunk itt neked 1000 tanácsot, attól még az első alkalommal igen is bénázni fogsz, ez vele jár.
Nem amúgy tényleg igazatok van csak hülye vagyok nehezen ismerem be a dolgokat de mindegy :D köszi a válaszokat.
Több válasz nem is kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!