Mit hogyan csináljak ha teljesen tapasztalatlan vagyok? (bővebben)
Sziasztok,
összejöttem egy sráccal, nagyon jól megvagyunk. Már megemlítette hogyha a szexet nem is engedem, lehetne legalább valami előjáték/petting.
Én ebben benne is vagyok szívesen mert már tényleg kéne:))
Szeretném hogy jól érezze magát, nagyon jól... Viszont én még teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren. ://
Fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni és nem akarok bénázni... Mit tegyek? Tudtok tanácsokat adni mit hogy? :)
(Azt semmiképp nem fogom neki elmondani hogy teljesen laikus vagyok egyelőre a témában, szeretném ha ez az én titkom maradna.)
Köszönöm a válaszokat. :))
szia, én is 18 vagyok és hasonló volt a helyzetem :) olyan 1 év "viszony" után összejöttem egy fiúval, aki már elég tapasztalt volt, én pedig teljesen tapasztalatlan. igaz nem feküdtünk le, addig nem jutottunk el, de azon kívül volt minden. én is nagyon izgultam, hogy mi lesz ha bénának talál. sosem kérdezte, hogy szűz vagyok-e még, de a beszélgetésekből az érződött, hogy szerinte már nem. de felkészültem egy diplomatikus válasszal, ha megkérdezte volna hogy hány fiúval voltam eddig, azt mondtam volna hogy "kevesebbel, mint gondolnád". rajtam is ezért volt nagy úgymond a nyomás, mert tapasztalt lányra számított.
szóval mint írtam, minden volt a szexen kívül, és azt hallottam vissza hogy megdícsért :)) én pedig csak annyit csináltam, hogy cikkeket olvasgattam a témával kapcsolatban, pár tippet, meg hogy mit szeretnek a pasik :) próbálj magabiztosnak tűnni, ezek szerint beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!