Én örökké szűz maradok?
Mit siránkozol itt?!
Tegyél érte.
Nincs olyan, hogy senkivel se tudj összejönni.
Én is az vagyok még, csak én lesz@rom!
Én nem görcsölök ennyire rá erre a "szűz témára". Majd eljön mindennek az ideje, aztán kész.
(Jó én nem teszek ellene semmit - de nem is itt rinyálok - mert majd eljön az ideje, ha akar...)
Szintén 19f.
Minden a fejben dől el. Ha a fejedben úgy dőlt el, az maradsz, az is fogsz maradni. Ha HISZEL abban, hogy nem, akkor nem lesz úgy.
A helyedben prostihoz mennék. Amiket egyeseknek írnak ide, az hülyeség. Nem jön el mindenkinek az ideje. Van, akinek soha. Ismerek 40 éves szüzeket meg nyugdíjasokat is. Ráadásul sokan halnak meg szüzen.
A másik baromság: pinäért küzdeni...ugyan. Nem kell azért küzdeni. Nem is érdemes. Az túl laza dolog a küzdelemhez. Nem kell érte küzdeni. Inkább teremts olyan helyzetet, hogy a pinä küzdjön érted. Attól helyre áll az egod a nőzésben.
A pincersrac hatalmas figura...:))))
Es igazsaga vagyon, en is ilyen voltam amugy, mindig az kellett, amit nem kaphattam meg. :)
Kerdezo kommentjeben olvastam, hogy nincs eselye a szep lanyoknal. Lehet, hogy ez a baj? Tul magasra teszi a mercet? Lehet, hogy kevesbe szep, inkabb "atlagos" lanyoknal kene probalkozni... Nagyon sok lanynak nem szamit a penz, auto stb, de onbizalom kell!!! A csajok nem szeretik a picsogo pasikat! Fel a fejjel, ha nem gorcsolsz ra, konnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!