Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan tragikus helyzetnek...

Komolyan tragikus helyzetnek számít, ha egy férfi 20on felül szűz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 08:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as.

Csak tudod, vannak lelkileg gyenge emberek, akiket könnyű bántani, ezért meg is teszik velük, még mielőtt felnőnének.

Lelkileg megnyomorodva nem olyan könnyű ám emberekhez közeledni, mint ahogy azt valószínűleg Te teszed, vagy a többség.

2012. júl. 7. 12:15
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Prostihoz menni a legnagyobb hülyeség. Fizetni a szexért? Őrültség.

Tudom, hogy nem könnyű emberekhez közeledni, de hát ez van, meg lehet szokni.

2012. júl. 7. 15:00
 23/35 anonim ***** válasza:
87%

inkább szűz maradok halálomig, de biztos nem fekszek le senkivel, csak hogy elmondhassam, tudom milyen a szex.

ha a saját korosztályodban nem találsz senkit, keresgélj pár évvel lejjebb. nekem is egy négy évvel idősebb srác tetszik, aki szűz, nem volt barátnője, mondjuk éppen hogy lesz@r, de nem ez a lényeg. :D

18/L

2012. júl. 7. 16:23
 24/35 anonim ***** válasza:
74%
én lány vagyok, 27 évesen volt az első pasim, szerintem nem tragédia a te eseted se. ha most lenne egy szűz barátom, nem zavarna, hogy az, csak az érdekelne, hogy milyen ember. de aki valaha is volt prostival, pláne úgy vesztette el, az repülne azonnal, mert egyszerűen gusztustalan.
2012. júl. 7. 17:24
 25/35 anonim ***** válasza:
Utolsó,az ilyet nem szokták az orrára kötni másoknak.
2012. júl. 7. 18:22
 26/35 anonim ***** válasza:
50%
23-as, mindenki fizet a szexért ilyen vagy olyan formában.
2012. júl. 7. 18:23
 27/35 anonim ***** válasza:
90%

Kedved 11:09!

Milyen elitről beszélsz b*szki?... Azért elit valaki, mert már 14-15 szexelnek másokkal? Attól, hogy valaki még 20 felett szűz, az nem sz*r ember, ugyan olyan mértékben tartozik a társadalomhoz, ezért valakit lenézni hatalmas nagy t*plóság.... Ráadásul ezeket pont az ilyen r*bancok és alfak*csögök szokták írni, akinek az IQ-ja talán veri az 50-et!

F/21 és szintén szűz

2012. júl. 7. 19:59
 28/35 anonim ***** válasza:

Fishbone158

Ezt jól megmondtad neki!

Egyébként osztom a véleményedet. Az ilyen kis r.bancok keressenek csak maguknak elitet :D. Legalább megkíméljük magunkat tőlük.

2012. júl. 7. 20:11
 29/35 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk valószínűleg mindegy, mert a magas és vékony testalkatom egyetlen nőnek sem imponál. Vagy kigyúrom magam 2 év alatt úgy, hogy alkalmassá váljak az ismerkedéshez, vagy prostituálthoz megyek. Komolyan nem értem azon vékony férfitársaimat, akik tudnak barátnőt szerezni a vékony alkatukkal, pedig az minden nő szemében undorító hatást kelt.
2012. júl. 8. 01:14
 30/35 anonim ***** válasza:
HOZZÁÁLLÁS. Ez a te bajod. Csak azt hajtogatod, hogy ilyen meg olyan adottségokkal te aztán sosem fogsz bnőt szerezni. Hát így nem is. Csak a fejeddel van a gond, semmi mással.
2012. júl. 8. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!