Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan tragikus helyzetnek...

Komolyan tragikus helyzetnek számít, ha egy férfi 20on felül szűz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 08:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Soha ne azzal törődj amit mások várnak el. Hanem azzal, amit te vársz el magadtól. Ne azért tegyél valamit, hogy másoknak megfelelj.
2012. júl. 7. 10:49
 12/35 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de ha manapság nincs értelme ennek? Várjak reménytelenül 40-50 éves koromig, hogy megtaláljam azt, aki elfogad olyannak, amiylen vagyok?
2012. júl. 7. 10:51
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy utált személyiség az ismerősi körömben, de a nők nem hiába nem kezdeményeznek felém. Már jó páran melegnek gondolnak, pedig láthatják, hogy nem ,,pasizok". :D
2012. júl. 7. 10:53
 14/35 anonim ***** válasza:

Igaza van a kérdezőnek. Én a sorstársa vagyok és mondhatom, hogy nem járható út ez...

Hiába mondjuk, hogy ne másoknak felelj meg, hanem magadnak, sz@rd le mások véleményét stb. Ha vinni akarod valamire az életben, emberi kapcsolatokat kell kiépítened, mert a mai világ erről szól. Viszont ha lesz@rod mások véleményét, ők is leszarnak téged. Ezzel megfelelhetsz magadnak, de attól még egy életre nyomorult, elszigetelt és megkeseredett maradsz.

A többség ezt elítéli, nincs mese. Aki kilóg a sorból arra mindig kétkedő szemekkel néznek az emberek, hogy "te jó ég, vajon miért ilyen? lehet hogy valami pszichopata?" stb.

Nekünk kell a világhoz alkalmazkodni és nem fordítva. A magunkfajtának ez nem megy, szóval ha nem is tragikus a helyzetünk, azért szerintem nem is túl rózsás.

2012. júl. 7. 11:01
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez az, hogy TE kezdeményezz! Ha egy nő megkedvel, belédszeret, utána már nem az lesz a probléma, hogy szűz vagy-e vagy sem. Ezt nőként mondom. Persze ehhez neked kéne közelítened felénk.

Amúgy mégis ki várja el tőled? Saját magadra hallgass. Mért kell állandóan a hülyék után menni? Attól jobb lesz, ha elmész egy hivatásoshoz, és el tudod mondani, hogy na, már csináltam? K.vára jobb lesz ám tőle...

Ha tegyük fel megismernélek, belédszeretnék, de kiderülne, hogy prostival vesztetted el, na az nem kicsit kiádrándító lenne. Talán még ott is hagynálak, mert az én értékrendembe nem fér bele az ilyesmi. Ha viszont az derülne ki, hogy 24 évesen még szűz vagy, azzal nem lenne semmi bajom. Annyira nem szokványos, mivel manapság már 14 évesen is nagyban tolják, de hát akkor mi van?? 21L

2012. júl. 7. 11:01
 16/35 anonim ***** válasza:

"A többség ezt elítéli, nincs mese. Aki kilóg a sorból arra mindig kétkedő szemekkel néznek az emberek, hogy "te jó ég, vajon miért ilyen? lehet hogy valami pszichopata?" stb. "

Pont ezért tart ott ez a világ ahol... mindenki követi a hülyeséget, különben kinézik. Mindenki azt hiszi, hogy csak ő az aki kilóg, ezért szintén beáll a sorba, holott lehet, hogy a többség gondolkozik normálisan, csak mivel mindenki azt látja, hogy a másik csinálja, ezért végül ő is azt teszi. Ördögi kör.

2012. júl. 7. 11:06
 17/35 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem lenne gáz de mivel 24 éves vagy csinálj magaddal valamit!
2012. júl. 7. 11:12
 18/35 anonim ***** válasza:
20 vagyok, szűz, de leszarom ki mit vár el, és nincs is semmilyen problémám belőle. Soha nem is volt. És miért? Mert nem gerjesztettem magamnak problémát. Túl van titrálva a téma. Sehol sem a szüzesség a gond, hanem a hozzáállás, ami ezt kíséri. Kinek kéne ilyen tutyimutyi nyápic rinyagép, mint te?
2012. júl. 7. 11:18
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha csak vársz, akkor inkább hagyj fel mindennel. Meg ne várd, hogy a nők kezdeményezzenek.

Nem értem, miért nem lehet férfiként viselkedni, odamenni és ismerkedni a lányokkal!

Itt nyavajogsz, hogy nem akarsz 40-50 éves korodig igazira várni, meg hogy mások mit gondolnak.

Én mindig azt mondom, te határozd meg a környezeted, ne fordítva. Ha vennéd a bátorságot, és kezdeményeznél lányoknál, hidd el már rég nem lennél szűz, ami szerintem nem a legnagyobb probléma. Hanem a hozzáállásod. Embereld meg magad, ennyi az egész.

2012. júl. 7. 11:36
 20/35 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó,én kezdeményeztem már párszor,magányosnak tünö nem tul boldog lányoknál.És semmi jo nem sült ki belöle-

A kérdezönek azt ajánlom hogy menjen prostihoz.

Ha jót fogsz ki,mint ahogy én akkor nem fogod megbánni.

2012. júl. 7. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!