Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan tragikus helyzetnek...

Komolyan tragikus helyzetnek számít, ha egy férfi 20on felül szűz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 08:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hiába gyúrod ki magad, ha nem mersz szóba állni egy lánnyal se... nem fog változtatni semmin.

az a két év alatt, amit azzal töltesz hogy majd húdekigyúrodmagadésmilyenmenőleszelacsajoknál helyett inkább odamennél hozzájuk beszélgetni és összeismerkednél valakivel, akinek tetszel.

2012. júl. 8. 12:59
 32/35 anonim ***** válasza:
Rynernek igaza van. nekem pont a vékony srácok jönnek be, de a hozzáállásod nekem se tetszik.
2012. júl. 9. 01:21
 33/35 anonim ***** válasza:
A hozzáállását az élettől kapta, emiatt nem feltétlenül Ő a hibás. Na meg, a hozzáállás maga az ember szerintem, tehát nem változik túl könnyen.
2012. júl. 9. 08:37
 34/35 anonim ***** válasza:

Életképtelen nyomorék vagy a téged védő huszonéves f.szverő szüzekkel egyetemben!

A csajok meg naivak hogy egy ilyen szüzikét el tudnának képzelni.... Ugyanis te már be vagy csavarodva csak pinát pinát pinát akarsz! Szarba sem nézed már a nőket!

Míg egy egészséges lelkületű 18-19 éves szűz srác aki már túl van néhány diákszerelmen és már egy éve jár a bnőjével és vár rá, az 1000x többre értékeli a női nemet mint te, akinek az a legnagyobb problémája hogy még nem dugott!

"Pont ezért tart ott ez a világ ahol... mindenki követi a hülyeséget, különben kinézik. Mindenki azt hiszi, hogy csak ő az aki kilóg, ezért szintén beáll a sorba, holott lehet, hogy a többség gondolkozik normálisan, csak mivel mindenki azt látja, hogy a másik csinálja, ezért végül ő is azt teszi. Ördögi kör."

Mekkora egy gyökér vagy te is b.szod! Nem azért szexelnek az emberek hogy beálljanak a sorba, hanem mert igényük van rá és van is hozzá partnerük! Neked is már agyadra ment a f.szverés!

2013. febr. 20. 17:31
 35/35 anonim válasza:
nemek is 1,2 élményem 30 éves létemre 3 nővel sikerült úgy összhangba kerülnöm hogy lehessen is valami de mindig olyan helyzetekbe voltam hogy ha kefélésre került volna a sor valami mindig közbe jött vagy volt egy harmadik személy aki zavart szóval elég peches voltam és még szűz vagyok
2013. dec. 20. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!