Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmnek megvolt velem...

A barátnőmnek megvolt velem az első és tegnap vagy ma meg kellett volna jönnie neki és nem jött meg, de óvszerrel csináltuk és megnéztem és nem is volt lyukas. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 14:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de ez csak ilyen 1 volt és csak kipróbáltuk legalábbis ő akarta így hogy 1 legyen mer már nagyon régóta 1ütt vagyunk
2012. júl. 6. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
ja ovi óta gondolom,az nem volt olyan rég...
2012. júl. 6. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Kicsit korán kezdtétek, de ma már ez nem szokatlan. Remélem érettek vagytok. A gumi csaknem száz százalék. A menstruáció ebben a korban még nagyon össze vissza jön meg.. Nyugodj meg, és próbáljatok továbbra is felelősséggel közelíteni ehhez a dologhoz.
2012. júl. 6. 14:45
 14/16 Renesmee18 válasza:
Szerintem nem lehet terhes. Én 17 és fél éves vagyok, a menstruációm pedig még mindig nem teljesen rendszeres. Egy megfázás is késleltetheti.... szóval nem kell aggódni.
2012. júl. 6. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
úristen...
2012. júl. 6. 16:31
 16/16 A kérdező kommentje:
de az óvszer nem volt lyukas és nem kell leszólni azoknak akik még nem dugtak ennyi idősen azok ink. ne is írjanak mer nem azér van a gyakorikérdések hogy leszóljátok a másikat..ennyit erről!
2012. júl. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!