A barátnőmnek megvolt velem az első és tegnap vagy ma meg kellett volna jönnie neki és nem jött meg, de óvszerrel csináltuk és megnéztem és nem is volt lyukas. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 14:06
3/16 anonim válasza:
Nézd meg a gumi csomagolását! Ha az van ráírva, hogy "MADE IN CHINA", akkor kezdhetsz aggódni! Szerinted a kínaiak miért vannak olyan sokan? :-)
4/16 anonim válasza:
Semmit. Várj. és ne őrizgesd a használt gumit, mert büdös lesz ebben a melegben....
5/16 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, az első alkalom összezavarja a hormonháztartást, így csúszhat akár egy hetet is.
6/16 anonim válasza:
Második vagyok, és azért kérdeztem, mert ha fiatalok vagytok (van egy olyan érzésem, hogy azok), akkor valószínűleg még nem rendszeres a barátnőd menzesze, azért nem jött meg neki.
7/16 anonim válasza:
szerintem éjjel miután megvolt nektek egy kis kobold megejtette magvait a barátnődben és röhögve csak annyit mondott az éjszakába hogy "joyeux anniversaire" :D és kiugrott az ablakon
8/16 anonim válasza:
Hány éves a barátnőd?Néha késik a menstruáció,ez tök normális,hogy 2-3 napot is késik,nem feltétlenül pont ugyanabban az időben kell megjönnie.Ezt a meleg is okozhatja.Ha egy hét után se jön meg neki,akkor vegyetek terhességi tesztet,hogy megnyugodjatok,habár nem tartom valószínűleg,hogy teherbe esett.
9/16 A kérdező kommentje:
én 16 a bnőm 15 és olvastam olyat is hogy akár 1 hónapot is csúszhat..a stressztől elvileg
2012. júl. 6. 14:29
10/16 anonim válasza:
hát 15 évesen nem kén kefélni,egy 15 évesnek amúgy is rendszertelen a menstruációja,megint két igen okos tini kölyök szexelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!