Miért ilyen a mostani 14-15-16-17 éves korosztály? Miért kell lenézni, aki még 15-16 évesen szűz?
Először is az utolsó hozzászólónak, sosem késő!!!! Főleg 18 évesen és a cigiről leszokni. egy ismerősöm 15 év után képes volt megtenni. Rossz a hozzáállás..
Neked meg anynit mondanék, mivel a többiek a lényeget elmondták, hogy amig ilyen fiatal vagy nem tudod rendesen eldönteni mi a jó és mi nem. És elhiszem, hogy nagyon bánt a csúfolódás, cikizés és sajnos ezért sokan azt teszik amit nem akarnak.
ÉS tudom ez sem érdekel sok embert, de ha nagyobb leszel, rájössz milyen jól döntöttél, hogy nem azt az utat választottad.
Nos, itt elég sok hozzászólás volt. Nekem mégis az a véleményem, hogy nem feltétlenül rossz az, ha valaki iszik, viszont tudjon mértéket tartani, és természetesen egy nőnek sem illik rerészegedni, főleg olyan társaságban.
A drog felesleges, én nem is próbálnám ki, ha nincs akkora gáz, hogy nekem már drogok kellenek...
A nemi élet megint csak attól függ. Ha boldog vagyok és szerelmes miért ne?
A baj ott kezdődik szerintem, hogy nem maguk miatt csinálják, akik mostanában ezeket csinálják, hanem mások miatt, a menőség és egyebek miatt.
Röhejes mikor azért vagdossa az ereit néhány csaj, hogy utána szépen ott legyen a nyoma.... Szánalmas és szomorú.
Amúgy akik beszólnak, az még hagyján, csak rád ne szálljanak. Néha egy-egy hülye poén velük, és békénfognak szerintem hagyni.
Az ő intelligenciaszintüket mutatja, hogy ilyenekben élik ki magukat, plusz még tönkre is mennek, lelkileg, fizikailag , mindenhogy, HA egyáltalán rájönnek, hogy ennek most mi értelme is volt? Emlékezni nem fognak a kamaszkorukra. Nah mindegy, szerintem csak próbáld velük tartani a "normális" középutat. Ne adj okot, hogy ba**ogassanak, mellesleg nem kell mindenről tudniuk... mondhatsz nekik olyan dolgokat is, amik nem igazak, nem kelll tudniuk feltétlenül az életed minden porcikáját, így legalább békénhagynak. (apróbb "hazugságok", pl. hol voltál éppen hétvégén.. persze, szoktál inni, csak aztán a másnap reggel nem vonz annyira... stbi stbi... Mértékkel. Ki lehet szerintem az ilyesmit kerülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!