Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nevetitek ki ti fiúk...

Miért nevetitek ki ti fiúk azokat a lányokat akik még 18 évesen szüzek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki azt állítja 18 évesen, hogy szűz, azért szoktam hangosan röhögni, mert nem szeretem, ha ilyen nyilvánvaló hazugsággal próbálnak hülyének nézni.
2012. júl. 2. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:

nem nevetem ki, sőt ezt nagy erénynek tartom.

bár én már nem is vagyok az a komolytalan fiatal aki ilyeneken szórakozzon

2012. júl. 2. 23:42
 13/15 anonim válasza:
0%
Nem mindenki ilyen, én sosem nevettem még ki senkit sem, csak, mert szűz. Az az igazság, hogy én is szűz voltam 21 éves koromig és pont a kedves lány osztálytársaim nevettek ki, meg súgdolóztak a hátam mögött, hogy szegény X még sosem volt nővel, ez biztos. Nagyon élveztem ezt a helyzetet, nem is kellett sok, elmentem egy prostihoz és utána vígam belevihogtam a képükbe, hiszen már nem vagyok szűz többet. Amúgy sem hittem már akkor abban, hogy megtalálom a párom és jól sejtettem, nekem már túl késő, öreg vagyok és túlságosan tapasztalatlna, félénk, gátlásos, önbizalomhiányos. Ha tinként kiélvezem az életet, ma máshol tartnék, de mivel ronda, alacsony srác vvagyok, érthető, ha egy lánynak sem kellek.
2012. júl. 2. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó! Neked nyilvánvalóan a hozzáállásoddal van a baj.

Annyi, de annyi nem szép lánynak vagy nem pasis/jóképű fiúnak van párkapcsolata, hogy el se hinnéd. Lehet, hogy a külső számít, nyilván, de ha te a menő és csinos lányokat szereted, akkor azoknál nem sok esélyed lesz. Add kicsit lentebb az igényeidet és legyél nyitottabb, ne pedig ez a lányok számára TOTÁL NEM SZIMPATIKUS nekem úgysem sikerül semmi hozzáállás legyen a mérvadó!

2012. júl. 3. 00:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem nem nevettek ki ezért még soha :D

18/L

2012. júl. 3. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!