Meglátszik egy pasin ha még szűz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 18:57
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek a homlokán olvasható.
3/10 anonim válasza:
Igen, rá van írva, 16 pontos, félkövér arial betűtípussal.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Vannak olyanok, akik elveszették már a szüzességüket, de ugyan úgy viselkednek, mint aki még nem veszette el, így nem látszik az illetőn, hogy szűz vagy sem.
5/10 anonim válasza:
Utolsó a számbol vette ki a szót kb :D
6/10 anonim válasza:
Igen, ha még ép a szűzhártyája! :D
7/10 anonim válasza:
100%osan biztos nem. Van aki magabiztosabb lesz, és ahogy előttem írták: van hogy semmi nem változik, ugyanaz a személyiség stb...
egy lánynál se lehet 100%ra megmondani h szűz-e... mert nem csak f*sztol tud átszakadni az a bizonyos szüzhártya. maszti közben is kiszakadhat. ezzel csak arra akartam rávilágitani, hogy senkiről (nemtől függetlenül!) se lehet biztosra megmondani h elvesztette-e.. :)
9/10 anonim válasza:
Persze! Minden második pénteken pucéran fejére húzott tangával, zöldre festett farokkal ugrálja körbe a Hősök terét! Nem tudtad :O??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!