Meglátszik sex kozbe a pasin, hogy még szűz, vagy nem?
Hú kedvenc kérdésem :D
Én is ezen paráztam. Figyelj józan ésszel 15 éves fejjel kigondoltam hogy fogom elveszíteni. Majdnem biztos hogy az első 5 lökésnél elélvezel. Tehát én ezt már jóval előre kigondoltam és meglepetésemre pont úgy sikerült mint ahogyan elterveztem :D
Utánaolvastam sokat hogy hogyan kell ujjazni meg nyalni. Átmentem hozzá és bele kezdtünk. b*szottul fel voltam rá izgulva és egy pillanatra mikor megláttam a szép kis puha szőrtelen punciját megakadtam :D De utánna folytattam elkezdtem finoman nyalni ahogy kell(nem írom most le) aztán kicsit gyorsabban. ÉS MOST jön a csel. Az álló farkammal elkezdtem simogatni neki. Látszott hogy tetszik neki, mosolygott stb. ekkor kicsit fel löktem hogy így mondjam a fejét ,hogy zavar ha néz mikor nyalok. Ekkor zsupsz bedugtam löktem kb 10-et szép lassan és kihúztam durr. belenyomtam a farkam a takaróba és kicsit nyögtem egyet.Ennyi volt :D Nem tűnt fel neki. Utánna már kb negyed óráig nyomtam és elsőre is jól ment. Szuper volt , imádtam a mozgást meg az érzést :D Azóta is rabja vagyok :P
4. válaszoló mellé fűzném, hogy ne igyál semmit, hatással lesz rád, esetleg előfordulhat, hogy nem áll majd fel neked...szóval ne igyál, többi mehet... ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!