Fiúk, ti egy szűz lánnyal jobban szerettek szexelni, vagy inkább olyannal, akinek van némi tapasztalata?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 13:37
1/22 anonim válasza:
Mindkettő jó. A szűz lány szűk, a tapasztalt meg tudja hva nyúljon.
2/22 anonim válasza:
Én inkább olyannal akinek van tapasztalata.De sokan nyilván inkább szűz lánnyal szexelnének.
Ez teljesen változó.
25F
3/22 anonim válasza:
Nem a szűziesség alapján választok szexpartnert. Alapvetően a szerelmemmel fekszem le legszívesebben, annál nincs jobb érzés!
4/22 anonim válasza:
Én eddig még csak tapasztalt lánnyal próbáltam, de szívesen kipróbálnám egy szűz lánnyal is.
Csak éppen még eddig nem volt jelentkező :D :(
(A hiba ott van, hogy az én koromban már nem olyan könnyen nyílnak meg a lányok és inkább korban hozzájuk közelebb esőt keresnek. Pedig lehet a tapasztalttól többet tanulhatnának...) 26F
5/22 anonim válasza:
Ha szeretem akkor mind1. Ez masoknal is igy kellene mukodjon, ha nem akkor az lehet arulkodo jel is valamirol... Akkor az nem a te embered lesz.
6/22 anonim válasza:
Szűz lánnyal még nem voltam, de kipróbálnám, az asszony csak kiszolgáltatja magát állandóan, de egy szűzre talán jobban lehet vigyázni közben :)
Lehet ez hiányzik az életemből.
8/22 lajos 001 válasza:
szerintem mindegy csak az első alkalomig vagy szűz utánna kezdesz tanulni minden egyes partnered még szűz tőled de remélem nem sokáig kezdhetnéd velem puszi a hasadra
9/22 anonim válasza:
Norbert mennyire vagy koros?Hány éves lehetsz?
10/22 anonim válasza:
még jó hogy odaírtam és figyelsz... Van kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!