Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mit gondolhatnak...

Szerintetek mit gondolhatnak rolam az osztalytarsaim meg mindenki ha 12 evesen festem a hajam, bulizok, van koldok pc-m, cigizek ( amirol la kene szoknom. ), es nem vagyok mar szuz? :ss

Figyelt kérdés
Ha lehet kimeljetek az oltastol..

2012. júl. 1. 02:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Áhh akkor most mennyi lehetsz? 13-14? Gondolom már megk*rt a fél város. Gratulálok, ezt kell csinálni egy ennyi idôs GYEREKNEK. Mert igen, gyerek vagy. 15/L vagyok, képzeld én se vagyok felnôtt. Ha fested a hajad késôbb nagyon megbánod, teljesen tönkre fog menni barátnôm is 13 évesen már festette, most nagyon szar neki. Bulizni hogy engednek be? Egyszer egy ismerôsöm elhîvott egy diszkóba, hát nem engedtek be mert nem vagyok még 18. Mennyire gáz hely lehet ahova egy 12 évest beengednek...a köldök piercingtôl nem leszel menôbb. A ciginek meg majd 40-50 évesen megérzed a hatásait, ha addig nem halsz meg rákban vagy valami más tüdôbetegségben. De tényleg, azt hiszed ez menô? Akkor csak a mi társaságunk olyan "elb**ott", hogy 16-17 éves lányokként még nem szexeltünk és nem b**unk be minden este. Szánalom...-.-"
2013. nov. 20. 18:44
 42/45 KJUsul ***** válasza:

Hány éves volt a legidősebb akivel lefeküdtél? Hadd tippeljek: 50?

És akivel elvesztetted a szüzességed? 30, 40?

Jól belesétáltál a csapdába! Biztos oltottak a suliban, hogy még szűz vagy, közben meg mind rajtad röhögött, hogy te már dugsz mint a nyúl...

Egy picit sajnállak, de még nem késő, hogy kicsit rendbe szedd magad.

2014. febr. 4. 10:00
 43/45 anonim válasza:
Én később kezdenék m az ilyen dolgokat!A pc,buli,hajjal még csak nem is lenne nagy baj.De a szüzességedet ilyen fiatalon?Én veled egy idős vagyok.Sokat gondolok ilyenekre de még nem szertetném.
2014. ápr. 8. 12:54
 44/45 anonim válasza:
Kis csicska r i b a n c hallod menstruálsz már??? És még szétkürtöli hulyegyerek. Remélem kamu kerdes
2015. márc. 30. 16:00
 45/45 anonim válasza:
Valoszinuleg cigany vagy... ha nem akkor szétdúgnálak :D
2016. jan. 28. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!