Szerintetek mit gondolhatnak rolam az osztalytarsaim meg mindenki ha 12 evesen festem a hajam, bulizok, van koldok pc-m, cigizek ( amirol la kene szoknom. ), es nem vagyok mar szuz? :ss
Figyelt kérdés
Ha lehet kimeljetek az oltastol..2012. júl. 1. 02:10
22/45 anonim válasza:
Vagy kamu vagy egy nagy ri@nc vagy,egy 12 éves kis közönséges csitri akit a szülei nem neveltek meg rendesen
24/45 anonim válasza:
Kamu!!!!! Ha meg nem az, te is tudod a választ! 20 éves korodra kiégsz és nem lesz életed sem! Sztem változtass amíg nem késő!
25/45 anonim válasza:
Sztem azt gondolják majd rólad hogy egy mocskos ribanc vagy aki azt sem tudja melyik világból jött :D
De ha kicsit idősebb lennél én rád nyomulnék xD
f18,5
26/45 anonim válasza:
viki te vagy az?? xDDDD am meg elég nagy ribi lehetsz....csak gratulálni tudok neked....majd később 2-3 év múlva meg sírhatsz h egyiket se kellett volna csinálnod 12 évesen...remélem fájt az első..xDDDD
28/45 A kérdező kommentje:
nem vagyok az..
2012. júl. 4. 22:34
29/45 anonim válasza:
sikíííts re k.rvaaa!!! : DDDDDDD és rakjál fel valami képet :DDD
30/45 anonim válasza:
hogym it gondolhatnak rólad?azt hogy ez a csaj még nemkapott egy k***a nagy pofot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!