Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ezek a nyomorék tizenévesek...

Ezek a nyomorék tizenévesek (tiszt kiv) miért szexelnek, ha nem ismerik, mi zajlik le bennük, aztán meg itt hisztiznek, hogy nem terhesek-e? Meg satöbbi? Tényleg ennyire retardáltak? O. O

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a 10:32esnek is nagyon igaza van
2012. jún. 26. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:

19:45-ös azért azt hozzá tehetted vna h tisztelet a kivételnek nem? Ne általánosíts!

Egyébként igen ilyenek a mai tizenéves kis krvák, egy biztos h én mindent elfogok követni azért h az én lányom ne így nőjön fel! H ne legyen tizenévesen rbanc. Remélem sikerülni is fog! :(

2012. jún. 27. 13:30
 13/14 anonim válasza:
Odaírta zárójelben.De mit jelent az hogy mi ez a bojlermánia?Ezt nem értem :)
2012. júl. 1. 01:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés... Viszont én 40 vagyok, és én még emlékszem a Veres Pali bácsihoz írt levelekre (fiatalabbaknak: szexológus, orvos válaszol rovat tiniknek) és az akkor tizenévesek (ma szülők) is megkérdezték, hogy lehet-e a zuhanyrózsától teherbe esni (napokig röhögtem ezen), volt aki azt írta, hogy a fogamzásgátlóról úgy tudta annak kell bevenni aki alul van és mivel a fiú volt alul, ő vette be... Szóval a mi korosztályunk se volt észnél. Persze nekünk nem volt net és ennyi elérhető információ.

Ami viszont a mai napig megfontolandó tanács: Rendszeresen kértek tőle fogamzásgátló receptet levélben, hogy ciki elmenni nőgyógyászhoz. Erre azt válaszolta, hogy aki annyira felnőtt, hogy nemi életet éljen, az legyen annyira felnőtt, hogy elmegy a nőgyógyászhoz és felíratja magának.

2012. júl. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!