Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen még szűz vagyok, ez...

15 évesen még szűz vagyok, ez ciki?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 11:05
1 2
 11/19 anonim válasza:
nézd, nekem az egyik haverom (aki igen, meg akar dugni) váltig állítja, hogy az ciki, aki 15 évesen még szűz, ő 14 és már nem szűz... 15L
2012. jún. 24. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:

lekel szarni mi ciki mi nem nem felelhec meg mindenkinek

68éveesen se ciki mért lene az fáj vagy szendvec tole?

akik azt gondolja ciki annak nem a lábával van a baj

2012. jún. 24. 16:35
 13/19 kiscica005 válasza:
33%
Tudod mi a ciki? Te... -.-" Ekkora hülyéket...
2012. jún. 26. 06:19
 14/19 anonim válasza:
Előző válaszoló: Szerintem meg te.. Láttad már a neved? "kiscica"?
2012. jún. 29. 19:38
 15/19 anonim válasza:
61%
nem, ez így jó.
2012. jún. 30. 19:37
 16/19 anonim válasza:
54%

Kedves Kérdező! Egyáltalán nem ciki!!!

Mindenkinek van egy életritmusa, életvitele. Vannak koravének és vannak, akik szinte soha nem nőnek fel. Nem ítélhető el az a fiatal sem, aki 15 évesen már belevág, de az sem, aki úgy érzi, neki még ráér. Nem vagyunk sorozattermékek, nincs pontos szabály, mikor, melyik napon kell megtennünk életünk egy-egy fontos lépését.

Semmiképp nem hallgass a korod béliekre. Hiszen a legtöbben csak a szájukat jártatják. Hidd el, épp az a haver, barát, iskolatárs kérkedik szüzessége elvesztésével, aki meg sem lépte még, csak támadással védekezik, még mielőtt őt cikizné ki valaki. :-)

Önmagában a szüzesség elvesztése nem nagy ügy. Az egy aktus. Jelentősége akkor van, ha olyannal teszed meg, aki jelent is valamit, és főleg, ha van folytatása a dolognak. Azaz onnantól kezdve kisebb-nagyobb rendszerességgel gyakoroljátok kedveseddel. Össze nem hasonlítható egy párkapcsolatban való szüzesség elvesztés egy házibuliban, discoban történő kapkodó gyors numerával. Utóbbit semmiképp nem javaslom!

Ha később veszted el, semmiről nem maradsz le!!!

/Talán egy dologról mégis, a korai szülői élményekről. :-)

Klasszikus sztori, de nekem is volt/van olyan haverom, aki 17 évesen lett apuka./

Jómagam 18 évesen lettem "nagyfiú". Semmit nem veszítettem, hogy előtte csak randizgattam a csajokkal, de nem szexeltünk, hiszen később mindent megvalósítottam, amit szerettem volna férfiként ;-D

40/F

2012. júl. 1. 22:36
 17/19 anonim válasza:
Neveltetés és erkölcs kérdése is. A keresztény neveltetés szerint a szex a teljes önátadás megnyilvánulás a szeretett személy felé, és ez felelősséggel jár, mi több a szex a házastársak privilégiuma. Tizenöt éves fiú és lány pedig még gyerek.
2012. júl. 2. 06:32
 18/19 anonim válasza:
Sztem sem ciki egyáltalán...egyáltalán nem kell elsietni semmit...ettől nem vagy több, jobb :)
2012. júl. 2. 08:17
 19/19 anonim válasza:
Nem ciki, de az ign, hogy ilyeneket kerdezel 25/l
2012. aug. 13. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!