Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 éves csaj szűz. Ez nem...

29 éves csaj szűz. Ez nem normális dolog nem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 08:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ettől még nem abnormális valaki. Ismertem egy lányt aki ilyen idősen szűz volt, és csak az volt az oka, hogy nem jött össze egy kapcsolata sem úgy, ahogy kellett volna, pedig egy tényleg csinos és kedves lány, minden normális pasi örülne, ha vele lehetne.
2012. aug. 24. 15:41
 22/32 anonim ***** válasza:

juj, zilkutya :)))

kapcsolati problémái vannak

2012. aug. 24. 15:43
 23/32 Béca ***** válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi baj. Én 25 éves fiú vagyok, elég jóképűnek tartanak, az önbizalmammal sincs semmi baj mégis szűz vagyok.
2012. aug. 24. 17:11
 24/32 anonim ***** válasza:

23-as:

Szintén ugyanígy vagyok én is, csak már 30 évesen. Innen már évről évre egyre kisebb az esély.

2012. aug. 24. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:
Béca! És akkor mért maradtál az? (privibe is írhatod)
2012. aug. 24. 21:25
 26/32 anonim ***** válasza:

Pontosan feleennyi voltam, mikor összejött a dolog...

De mindennek megvan a maga oka.

2012. aug. 24. 22:08
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem akárhány évesen normális szűznek lenni a szex nem alapvető életfeltétel. Én például megfogadtam hogy házasságig szűz maradok és azzal akarom elveszíteni akivel örökre együtt leszünk az igazival csak vele akarok lenni akármikor is jön el. Ha 40 éves koromig nem taalálom meg akkor ez van nem érdekel mások véleménye. Szerintem ez nem ciki dolog, ez szép és értékes dolog olyan amit nem adunk akárkinek 14/L
2012. aug. 24. 23:06
 28/32 anonim ***** válasza:

De utolsó, ha az igazi sz@r az ágyban, akkor mi van? Úgy leélni egy életet, hozzákötni magad, hogy azt se tudod, mit kapsz, nagy felelőtlenség...

(fűvel-fával kefélni gondolkodás nélkül szintén, mielőtt ez lenne a válasz.)

2012. aug. 24. 23:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Ugy erted h az ember csak azelott hazasodjon h meg elott lefekudt az illetovel nehogy az legyen h akkor derul ki h szar az agyban miutan hozzament? Es az ember aszerint dontse el h kihez megy hozza h az milyen az agyban es ha valakit szeret de szar az agyban akk keressen mast?
2012. aug. 25. 08:15
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondtam. De nulla tapasztalattal leélni az életet, úgy, hogy sose tudja meg, mit vesztett...

A véletlen ha úgy hozza, hogy az ember örökre együtt marad az első szexuális partnerével, 1 dolog.

De szándékosan így nekiindulni az életnek... Elég szürke, egysíkú gondolatok... Egy ilyen nő ha kifog egy "beteszem-kiveszem-kész vagyunk, drágám" pasit, képes elhitetni magával is, hogy szexelt egy jót...

2012. aug. 25. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!